Људска права за геј мањине - и једнака права за све

1. Pa realno, za to možeš koristiti i goveđi želatin. :)

Govedina je skupa.

2. Ih, a ja baš uzela jednom žele zeku, pardon, žele zec.

3. frondi mi bio drazi dok ga hrvati nisu kupili

4. frondi se pravio 30 km od mog bivšeg grada...

5. Od koga su ga kupili?

Mislio sam da je Kraš proizvodio, pa onda MIRA-Prijedor uzela, te sad ona proizvodi ovaj novi. Mada je to isto Krašova podružnica.

6. Mira Cikota je i onda proizvodila, posle su samo nastavili da proizvode dok je trajao rat bez licence :)

7. Stopi najjači sladoled.

8. djole sladoled.dobijes i zvaku.

9. Овај дрски StefanKostić је спемовао тему са следећим питањем:

Mene zanima logički postupak tokom kog je došlo do klasifikacije podgrupe "gej manjine". U množini, naravno.

Драги Стефане Костићу, поступак током кога је дошло до ове класификације јесте опсервација геј мањина у Србији, а и шире (логика - попиши све друштвене појаве). Тако имамо гејеве, имамо геј гејеве (то су бољи од оних обичних гејева), потом имамо педере (ту се не мисли на сексуалну оријентацију већ на карактерну особину), а и гузичаре, имамо фурунџије, топџије, прелџије (то они што мрсе муда један другом...), потом аздјековићевце (то су они што подржавају Прелџију Аздејковића), антиаздејковиће (они што тврде да је Аздјековић продао дупе за паре, (уколико је поређење на месту...) и не заступа интересе гејева, већ само себе, мада је и он геј) онда ЛГБТ где је ово Г углављено за Геј популацију, као да бити Лезбо није већ геј само по себи... Исто важи и за бисекс групацију у овом групњаку ЛГБТ. То су се геј фракције унутар геј популације. Отуда множина.

Надам се да си добио свој одговор. ()() - интернационални поздрав за геј популацију.

10. u jebote,dosta se ti razumes u materiju.kada si vec sve objasnio,sta im dodje T u tom nazivu?

11. Izvini sto smo malo skrenuli sa teme.

12. Himzo je zakon. Kancer sam dobio samo od ove poslednje strane što sam pročitao.
    http://www.youtube.com/watch?v=BWkKR-0rvpE

13. Kancer sam dobio samo od ove poslednje strane što sam pročitao.

Zašto? Ne voliš Stopi? :(

14. nije hteo da se stopi...

15. Ne, stopi je kul, nego od ovog objašnjenja Granjkinog.

16. Ma znam, teram šalu. Mene mrzelo i da pročitam ovo novo nakon onog prvog posta haha.

17. Granjka, dugo sam mislio da si dupli jednog jako dobrog autora, koji više nije aktivan. Sada vidim koliko sam pogrešio i da si jednostavno glup. Ignoriši tendencije da ispadneš kul i interesantan, jer su pre svega - izrazito neosnovane.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.