Jel mamura neko ovdje?
Ja sinoć zaglavih opasno. Imam na kuku neke krvi, boli me noga. Sjećam se da je neka tuča izbila a ja krenuo druga da branim i komšija me jedan uhvati i obori na zemlju. Ali majku mu nisam mogao toliko raskrvariti nogu. Ne sjećam se kako sam kući došao. :(
A bio sam sam, pa nemam koga da pitam.
Drug, za moj rođendan. Stigao kući mrtav. Isporučili ga takoreći. Ušao u kupatilo da opere ruke, zadržao se oko minut, onda izašao go i naslonio se na ragastov od vrata. I naiđe keva i pita ga zgranuta šta radi. On ćuti, ćuti i stoji. I mrtav ladan produži do kreveta i zabode do ujutru.
Budi se go, ne seća se ničeg, a sestra se u drugoj sobi cepa od smeha. Kad su mu ispričali čovek teo dumre. Jebote.
Sinoć smo se rastavili. Prvi put sam cepao špricer u onolikim količinama. Podmuklo govno. Dok piješ nije ništa, kad kreneš da ustaneš, sjebeš se totalno. Cepa me glava ceo dan ko nikad do sad.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Проста физика.
Ево овај на снимку за 3 секунде.
ПОКАЈ СЕ ВИДРО ШТО СИ СУМљАЛА
ja se probudio bez leve polovine brade i sa falusoidnim oblikom izbrijanim posred ljubavnog tepiha
Eto, nema potrebe da Pinki kači svoje video snimke.
Komšija hvala na snimku, imaš pivo kad te vidim u gradu. lol
Само се изједначи притисак напољу и у флаши НЕАШ ТИ ТУ ШТА
naravno da ima potrebe. pa ne pričamo o nekom nepoznatom amerikancu, pinki mora da okači :D
Dvoje su se tako smuvali lolo
Vidro ne navaljuj, neš jebati.
Todore obuzdaj vidru.
Молим?
lol, znala sam da se neće snimiti na kraju.
klasična priča.
Jel mamura neko ovdje?
Ja sinoć zaglavih opasno. Imam na kuku neke krvi, boli me noga. Sjećam se da je neka tuča izbila a ja krenuo druga da branim i komšija me jedan uhvati i obori na zemlju. Ali majku mu nisam mogao toliko raskrvariti nogu. Ne sjećam se kako sam kući došao. :(
A bio sam sam, pa nemam koga da pitam.
Ja sam zaginuo aupizdumaterinu....
Ја загино прошлу суботу
Ја загинуо, 2 кафетина и нес да лакше крене дан
Ja. Bio na rođendanu u kafani. Belo vino i tamburaši.
Jesi i ti zagino? lolol
Ja,ja :D
Otrovao sam se.
Drug, za moj rođendan. Stigao kući mrtav. Isporučili ga takoreći. Ušao u kupatilo da opere ruke, zadržao se oko minut, onda izašao go i naslonio se na ragastov od vrata. I naiđe keva i pita ga zgranuta šta radi. On ćuti, ćuti i stoji. I mrtav ladan produži do kreveta i zabode do ujutru.
Budi se go, ne seća se ničeg, a sestra se u drugoj sobi cepa od smeha. Kad su mu ispričali čovek teo dumre. Jebote.
Sinoć smo se rastavili. Prvi put sam cepao špricer u onolikim količinama. Podmuklo govno. Dok piješ nije ništa, kad kreneš da ustaneš, sjebeš se totalno. Cepa me glava ceo dan ko nikad do sad.