Била једном једна дефиниција...

1. У дефци коју желим да нађем, помињу се Саут Парк, Бранкица Станковић и Инсајдер и нешто како гледање таквих емисија одржава социјални мир, јер грађани одлазе мирни у кревет. Мислим да је Самхаин то писао.

2. Ne mog' da nađem definiciju u kojoj bi riba čestitala kinesku Novu godinu tipu zbog male veličine reproduktivnog organa, iliti tukija. Skoro je pisana, možda pre nekih nedelju dana.Aj pomagajte!

3. Тешко да се неко сећа ове дефке али да покушам. Рецимо кад сам се регистровао прочитао сам дефку везану за агорафобију, тада нисам ни знао да је то страх од отвореног простора, тек кад сам сазнао схватио сам генијалност те дефке.

Дефиниција је типа Дан у животу једног агорафоба, и описује како је напољу леп дан и како он ужива што не излази напоље и ситуације по кући, црнјак одличан :). Знам само да се у коментарима јавио неко да каже да он има ту болст и да је исфлеширао у војсци и да треба брисати дефку.

4. Ima jedna u vezi faksa, autobiografska. Autor definicije je isfrustriran činjenicom da njegov kolega retard koji kolokvijum zove kolonkvijum ili tako nekako daje sve ispite u roku, a sam autor ne daje ništa. Ako se neko seti, nek turi link.

5. Ima jedna definicija, u primeru je razgovor izmedju momka i devojke, zavrsava se u fazonu ''i moj deda isto, aj se jebemo''. Zna neko?

6. e fala ti, imaš pivo!

7. Келтова дефиниција о разликама између модерног и традиционалног васпитавања деце?

8. Vučica brža 3 sekunde.

9. http://vukajlija.com/ne-fizicko-vaspitavanje-dece/402626
    ево. то му најпопуларнија, могао си и сам :)
    едит: пу јебемти, ал' сам спор!

10. Vučica brža 3 sekunde.

http://www.dodaj.rs/f/1u/Zu/4j8flMZ0/untitled.jpg
    Јер је веома зајебано да се пређе мишем преко времена постављања постова...

11. фала свима који су се потрудили Х )

12. Da ne zna neko naziv one defke o Seseljevoj kosulji? Ja sam mislio "Seseljevka" ili tako nesto, ali nije.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.