Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://vukajlija.com/lepsa-nego-pre нашао, факјеа!
e, jebem li ti sve
fala ti ko bratu rođenom!
:D
Ништа ништа, очекујем оцене :)
e, pročitala sam te
brate, za 5 godina imaš 9 defki-vrh!
zamisli da je reservoir dog našao :|
хахаха, баш то хтедох да напишем. начитала би се пицо!
па и не би, прочитала сам те већ ;р
не мене, резервно пашче!
GLUPA SAM, JEBIGA
ŽIVOT JE KURVA
JOŠ KIŠA LIJE
NANU JOJ NANINU
Нешто у вези Ђоганија где он у примеру каже - Могу, ал' нечу.
Асоцирала ме ова с насловне.
Beni, ja znam vic za Đoganija, ne znam da je bila defka. Baš malopre ja spomenuo u komentaru na naslovnoj, i mene na to asocirala.
Е, е то! Чини ми се да је тај неки стјепан радић и у дефки - умем ал' нечу!
Дефиниција о играчима који кваре игру противничке екипе у фудбалу, и има коментар где је Урош писао за Гуму Богдановића један легендаран коментар.
http://vukajlija.com/igrac-koji-kvari-igru-drugog-tima/185996#comment_455727
?
Јеботе, сад не знам јеси ти тражио дефиницију или си хтео нешто друго да кажеш.
Е да га јебем па ја нисам нормалан, био сам сигуран да је Стивен написао ту дефиницију или Двајт, прочитах људима цео профил.
hahahahaa jebote
Почело рекламирање и на овој теми. :)
Само да не провале да сам ти увалио црвену да ме испратиш!
Боље него да провале да сам џабе одрадио.
Морел ико наћ ону дефку ђе у примјеру ђед гура шумећу таблету у уста, залива водом, по сата кркља, дави се и кад је прогута кае ЈЕБО МАТЕР КО ДА ЈЕ ЗА КОЊА?