MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. трошаринац, на погрешној си теми

2. kako obeležavamo defku za takmičenje? MT?

3. 5. Svaka definicija mora u primeru imati link Definicija je napisana za Mizantrophy.

4. Kontam jel se smije pisat, kad vidim agilni objavio pa eto što ne bih i ja.

5. I kome se sad šalje ovo?

6. meni se šalju linkovi, ja ću napraviti temu za glasanje i u nedelju počinje takmičenje

7. Obzirom da je pisanje defki već počelo, postoji realna mogućnost da se prvo kolo otvori za glasanje i malo ranije od nedelje. Ako svi prijavljeni dotle napišu svoje definicije, otvoriću glasanje bez obzira što je datum početka fiksiran za nedelju. Naravno, to ne znači da sad svi MORATE napisati defke. Ostaje originalni rok koji samo može biti skraćen ukoliko ste svi spremni.

8. Kako se glasa...?
    Ja sam video da ima već jedno 60 ljudi prijavljeno. Svi đuture pa ko bude najbolji, teško.
    Hoće imati opet neki kostur kao za PK, i sl?

9. Kapiram da bi morale biti neke divizije.

10. E, ne znam da li sam pročitala baš sve koje su do sada objavljene, ali stvarno će biti greota da bilo ko ispadne. Nemam pojma kako to mislite da rešite.

11. Deset najboljih definicija po vašem mišljenju ocjeniti redom od 1 do 10. :)

12. Evrovizija fazon - End tuelv pojnt gouz tu...

13. Pa to kontam al reko ne mora 12, da ne bude evrovizija :)

14. Могао би Евровизијски систем кад не би било "комшијског система гласања". Ово би одмах неко окарактерисао као мијењање гласова. Можда ипак боље као и до сад што су се организовала такмичења.

ЕДИТ: Јес' да немам ја шта да се питам пошто не учествујем, али ће ми бити драго да читам дефиниције. Супер сте сви!

15. Ја ћу бити резерва.. Нит имам идеју шта да хејтујем а не верујем да ћу моћи да будем толико на компу..
    нагласио сам ово и код пријава

16. Glasanje će biti po evrovizijskom sistemu, ali skraćeni tiket, najmanje pola prijavljenih ispada u prvom kolu :)

17. Jamajčanine, ti si na spisku, moraćeš mi javiti do nedelje da li sigurno ostaješ ili ne.

18. A ko pobedi, ima tu privilegiju i čast da osmisli temu i organizuje sledeće takmičenje :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.