MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. E, juče ja krenuo u vrtić po klinara, a sprema se alaudža. Duva vetar nenormalno, kreće kiša, ja otvorio kineski kišober, samo što ne poletim ko Meri Popins. Reko, majku mu, tačno ću da hejtujem prokletinju, kišobran kao takav. Bezvredna stvarčica, pokisneš svakako, mož' se ispali na nekog (ako je automat), dizbije oko žicom, ručka neergonomska i tako nabrajam ja.
    I, u dvorištu neka granjčuga breze paf - po kišobranu. Jeste breza zdrava za koren kose, ali ovaj granjka (adžadžadža) bi me opaučio po tintari, da ne bi kišobera.
    I odustanem da ga hejtujem. Nije fora.
    Kišober moj kineski. Mitza.

2. Do kad mora da se napise definicija?

3. Bruce
    Obzirom da je pisanje defki već počelo, postoji realna mogućnost da se prvo kolo otvori za glasanje i malo ranije od nedelje. Ako svi prijavljeni dotle napišu svoje definicije, otvoriću glasanje bez obzira što je datum početka fiksiran za nedelju. Naravno, to ne znači da sad svi MORATE napisati defke. Ostaje originalni rok koji samo može biti skraćen ukoliko ste svi spremni.

4. Reko, majku mu, tačno ću da hejtujem prokletinju, kišobran kao takav.

+100,84

5. A ko pobedi, ima tu privilegiju i čast da osmisli temu i organizuje sledeće takmičenje :)

Dobra ideja, dakle prihvatam - ko bude dobio najviše glasova u finalu, osim redovne nagrade imaće i pravo da osmisli i organizuje takmičenje u pisanju definicija, a ja ću mu pružiti tehničku podršku.

6. Ne bih da devalviram nagradu, ali, ako se ne varam, nedavno je jedna slična inicijativa izgurana, a Ađilni je upravo potvrdio da i naredna, ako je ideja OK, može da ide.

7. Ni ja ne bih da devalviram nagradu, ali je se unapred odričem u slučaju pobede i pokloniću je onom ko mi pošalje najlepši PVT. Glasajte za mene ♥

8. Све дефке су страшно добре.. Лагано могу све на наслов

9. Konte, to je samo dopuna nagrade, kao kunilingus NAKON što muškarac svrši, ako me razumeš :)

10. Dobro, de, neću da devulviram nagradu, hehehe

11. A ko pobedi, ima tu privilegiju i čast da osmisli temu i organizuje sledeće takmičenje :)

Dobra ideja, dakle prihvatam - ko bude dobio najviše glasova u finalu, osim redovne nagrade imaće i pravo da osmisli i organizuje takmičenje u pisanju definicija, a ja ću mu pružiti tehničku podršku.

Imam još jednu ideju :)
    Pobednik ovog takmičenja automatski može da učestvuje u sledećem, bez potrebe da da se prijavljuje, osim ako nije sprečen obavezama u ličnom životu, ako ga ima.

12. Imam još jednu ideju :)
    Pobednik ovog takmičenja automatski može da učestvuje u sledećem, bez potrebe da da se prijavljuje, osim ako nije sprečen obavezama u ličnom životu, ako ga ima.

Bolje prolaz prvog kruga, bez učešća.

13. I, konačno, evo najbolje nagrade: sedmodnevni ban sa pojačanom ishranom za 2 osobe, da se podočnjaci smanje, a nokti porastu.

14. nisu to neke nagrade... treba da budu u skladu sa kupom.

npr, dobije priliku da napljuje vukajliju u definiciji koja ce biti odabrana :)

15. Sedmodnevni odmor sa pogledom na sopstvenu ženu :)

16. Aj me pustite da pobedim?

17. He, i do sad sam ti davo pluseve samo zbog inspektora Draguljčeta, štaš više?

18. Ja ću verovatno sutra definisati.

19. Ja ću imati ozbiljan problem sa glasanjem, jebem ti sunac, ja mizantropa...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.