MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. He, i do sad sam ti davo pluseve samo zbog inspektora Draguljčeta, štaš više?

do sada nije bio Draguljče, prc GARGIJA OPAAA šuk :)

e, defke do sada su do jaja, ne sećam se kada sam u jednom danu pročitao ovoliko dobrih defki.

2. Ne sviraj, imaš Draguljčeta već neko vreme. (smeh u šaku)

3. ja sam oduševljen, tome sam se i nadao - ne ostavljam komentar ni na jednu da me ne optužite za nepotizam, ali sve su jako dobre :)

4. Кад се постављају ове дефиниције?

5. Аха, већ може, а?

6. kad god želiš, biće detaljno objašnjenje na temi za glasanje, ali u prvom kolu defka može da se postavi bilo kad DO NEDELJE U 14.59

7. Ne sviraj, imaš Draguljčeta već neko vreme. (smeh u šaku)

:onomatopeja draguljčetovog smeha:

8. Bruse gde sam ja tamo na spisku?

9. Sad me ubaciše. Hvala vi.

10. ispustio sam prijavu, bio neki spem ispred teksta prijave :)

ubačen si u spisak, izvinjavam se

Dakle, što bi rekao MileBubreg, ja da čitam 70 defki za jedan dan? Ne, 71 definicija je već napisana, sad se piše ili će biti uskoro napisana. Polako čitajte, glasa se tek od nedelje, nema žurbe. Odlučite se za 5 kojima ćete dati glasove i, kad tema bude otvorena, iznesite svoj stav.

11. Брусе, питањце... Да ли +/- ратио има било каквог удела у одлучивању најбољих дефиниција?

12. Odlučite se za 5

Samo pet? Šta misliš da bude 10? Totalno eurosong 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena :)

13. http://vukajlija.com/forum/teme/55413-mizan-trophy-zvanicna-tema-za-glasanje?strana=1#post_2494966

opisano glasanje, odnos pluseva i minusa neće igrati ulogu osim u slučaju da više autora rangiranih na donjoj granici prolaza u sledeće kolo budu sa istim brojem glasova - onda će dalje proći oni koji budu imali bolji odnos +/-

14. Samo pet? Šta misliš da bude 10? Totalno eurosong 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 i 12 poena :)

Kontam da će manje mućkati ovako kad svaki random lik može da ti obori sistem sa dvaput datom šesticom :)

15. Idem da skuvam kafu, pa natenane da počnem da čitam.

Pročito sam par komada i dopada mi se hejt.

16. e, a koliko prolazi u drugi krug?
    mislim da je premalo samo 5 ocena... moze i nesto tipa 2x ocene od jedan do pet, npr: agilnom i kurajberu po bod, amantinu i arielu po dva, surovom i mackastom po 5... ?

17. Koliko je bilo prijava?
    Slazem se da je 5 ocena malo, znas ono bice ortackog davanja ocena i predlaganja tako da nece da bude bas sanse za kvalitet, mislim ono 10 komada, mozda prodju neke dobre defke, koje nisu bas zapazene

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.