Mile, nisam pojma imao da fali šesetosmica jer je meni na spisku sasvim normalno stajao ivke, ali sad vidim da sam zajebao link pa ga sistem nije prijavio.
Posle odustajanja dva autora, ostala su prazna mesta. Ukoliko znate nekog ko je zainteresovan, a nije znao za prijave može se ovde prijaviti - prva dvojica dobiće mesto na turniru.
KBO! - jednom prijavljena definicija ne može se zameniti drugom
ЈА само дискажем своје до имбецилности дивљење изливима креативности на овом такмичењу, најбољем до сад. Има и нешто у томе што волим више дуже дефиниције, ал стварно је најјаче, изашо сув квалитет. Ваљало би ово чешће.
napisao sam glupost, nije mi se svidelo, ni ocene nisu bile nesto dobre, procitao par dobrih i reko: zajebi, necu ljudima da uzimam vreme da citaju los esej. ne patetisem, stvarno je bila glupavo napisana definicija
A ipak je doslo do zabune, moji dosadasnji favoriti su usli u popularne, tako da je donekle ok :D
Јел се са завршетком такмичења бришу дефке или не?
Ojebo sam!
Sti lud, ne pamtim takmičenje na kojem je izletelo ovoliko dobrih definicija.
A DMT?
Nije ovo tema za zajebanciju decxko. Axaxaxax
Brusu, jel mesto sesetosmica (prc) rezervirano za nekog? diskretno fali.
sto niste javili Arielu za ovo, realno bi vas pokido ultrahejtom :)
Poslali smo mu telegram.
Moram da povucem prijavu. Danas mi je ispit, sutra dolazi devojka, u nedelju je koncert Rodzer Votersa. Posle opet ispiti. Izvinjavam se.
Baš si ispo pičketina, raleq.
Mile, nisam pojma imao da fali šesetosmica jer je meni na spisku sasvim normalno stajao ivke, ali sad vidim da sam zajebao link pa ga sistem nije prijavio.
Posle odustajanja dva autora, ostala su prazna mesta. Ukoliko znate nekog ko je zainteresovan, a nije znao za prijave može se ovde prijaviti - prva dvojica dobiće mesto na turniru.
KBO! - jednom prijavljena definicija ne može se zameniti drugom
Ladno imaš devojku i još ćeš da iskuliraš takmičenje zbog nje. Nelordski.
Šta se desilo ovde? Odustajanje ili slučajno otišlo na groblje?
ЈА само дискажем своје до имбецилности дивљење изливима креативности на овом такмичењу, најбољем до сад. Има и нешто у томе што волим више дуже дефиниције, ал стварно је најјаче, изашо сув квалитет. Ваљало би ово чешће.
Šta se desilo ovde?
Autor je sam obrisao.
ma dok je otkucao ovaj post mogao je da napiše definiciju a ne da nas sve ostavi na cjedilu. zbog đevojke i ispita.
mudro zboriš paninaro
napisao sam glupost, nije mi se svidelo, ni ocene nisu bile nesto dobre, procitao par dobrih i reko: zajebi, necu ljudima da uzimam vreme da citaju los esej. ne patetisem, stvarno je bila glupavo napisana definicija
nisi trebao. pogotovo ne zbog skora...
Pročitala sve što je izbačeno za sada i imam sužen izbor na deset favorita. Kako ću, šta ću...?