Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Можда постоји Брусе, али самим тим, ти онда величаш предводника сила таме, односно противника главној личности моје религије, па имам право да се побуним :Д
Бтв, хвала модератору који је обрисао онај дуплирани коментар, с фона сам био, па је правило срања лол
Чек, а ко побеђује, ко има највише гласова или ће нешто модови да муљају међу собом? И каква је награда?
Je l' ima ikakve veze ako ja samo ne napišem ili moram da kažem da neću napisati. Jebiga, tolerantna sam osoba prema svima i ne mrzim nikoga.
Bitno je da si trčo da se prijaviš. Siso
Јебени пацифисти аџаџа
Ali ne dozvoljavaš moje demokratsko opredeljenje za Tamnu stranu time negirajući sebe kao Džedaja. Moraš mi dozvoliti moj izbor pa se onda boriti protiv mene, prc.
@Mr.RaleQ: Prijavljen si
@MaUtdOwn18: Moraš mi prijaviti odustajanje, ima zainteresovan za to mesto
@Samhain: Garantovani deo nagrade je odabrana definicija za trojicu najbolje plasiranih u finalu, pobeđuje ko ima najviše glasova, modovi neće ništa muljati jer je to redundatno kad su nagrade odabrane defke
Ee prijavljujem odustajanje lolol.
OK, menjamo učesnika
Ок! Трошарина? ололо
E, jebiga, kad je Sith Master išao Džedaju na noge, dođi pa me nađi lololo
Мене Брус звао на блеју, а вас остале ко јебе опаааааааааа
hihihihihi
Jel može da se piše kao doživljaj i da se piše kao da se obraćam nekome?
Npr.
Izlaziš iz zgrade, kad ono vidiš Romulanci džaraju po kontišu.
Ne, ne možeš da glasaš ponovo za sebe sa duplog.
Ponesi dosta vazelina samo, kapiram da će da ti bude lakše :)
Šta je ovo, ovde neko prcanje...a?
Dajte ljudi glasajte malo vise, jebote samo dodjete, napiste, odete, boli vas kurac. Za sta se ovaj narod trudio ovoliko...
Zvao ga Bruce u njegova četri zida.
Ovaj narod, vidi ga dečko rođeni političar.
bruce jel mogu da brišem ovu što sam stavio pa do nedelje da pišem drugu ne sviđa mi se ova nikako ...