MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Ja za sada imam dvije kojima ću dati.glas... će da vidimo.

2. Ja sam juče ocenio oko 20ak i još ne znam kome će da idu poeni. Što se tiče moje defke, biće oko pola 3 - 20 do 3 to jest čim dobijem priliku.

3. Ја имам свих осам затефтерених за сад. Наравно, листа није конкретна, мењам понеку која ми се више свиди од претходне ал' прва и друга се не мењају :)

4. Ево заврших и ја... Кад почиње? У недељу у 15:00 ил' неки други термин? А за оно тринаесто место оћу да ми туриш десет додатних поена.. :)

5. Kao i svi vi i ja za sada imam favorite, ali lista se menja, tako da videcemo kako i sta :)

6. Ja sam pročitao sve defke za sada objavljene ali još uvek nisam razmišljao za koje ću glasati. Kada se otvori tema pročitaću sve ponovo.

7. Kada se otvori tema pročitaću sve ponovo.

Ovo.

8. Realno, moja je najbolja.

9. Realno...

Ako se sve definicije napišu ranije, glasanje će biti otvoreno ranije, u suprotnom slučaju glasanje počinje u nedelju u 15.00

Ja ne glasam iz očiglednih razloga, ali mogu vam reći da sam oduševljen definicijama. Sto puta sam krenuo da ostavim komentar na defku pa se predomislim...

10. Брусе, видим да је позиција 69 отворена... Могу ли ја да будем пребачен тамо, а онај ко добије вајлд кард за учествовање нек иде на моје место? :Д

edit: naravno

11. Ja sam već rekao da je takmičenje pun pogodak i da sam juče, kao ne sećam se kada, pročitao brdo odličnih definicija...MRZITE SE LJUDI KAD STE GOMNA

12. Bruse, aj objavi bre negde da ovi ljudi zavrse pisanje do veceras, da pocnemo sa glasanjem, ko da ceka nedelju jebote

13. Realno, moja je najbolja.

Pored moje žive? Hehe. He. Haha. Ha.

14. Ne mogu to da zahtevam, naveo sam da je dozvoljeno pisati ranije, ali moram dozvoliti više vremena onima kojima je to potrebno. Tako stoje stvari u prvom kolu, za drugo kolo će rok biti drastično skraćen jer, s pravom, očekujem da oni koji idu u drugi krug mogu brzo reagovati.

15. Хоћемо ли ми непријављени моћи да гласамо?

16. Glasanje će početi čim se objavi poslednja defka ILI u nedelju...

EDIT: Svi glasaju koji to žele, nema veze da li učestvuješ ili ne - OSIM DUPLIH KOJI GLASAJU ZA SEBE, svaki takav kojeg otkrijemo ima nagradno poništavanje glasova i ban od najmanje sedam dana.

znam ja da ste vi pošteni, ali eto da kažem, bezveze..

17. Mitke, glasa ko god hoće i može.

18. Ma salim se Brus, ali ono, kapiram da vecinu mrzi sad da pisu pa cekaju nedelju, a verujem da svi imaju kakvu takvu ideju. Tvrde pazar :D

19. Napisao sam je u Word-u sad čekam dozvolu za objavljivanje.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.