Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Биће ово најбоље такмичење до сад.
Дасупишем у тему, не бих да пропустим неку објаву
Zajebavaš? Pa objavljuj slobodno i šalji link...
Kontam da greše oni koji čekaju nedelju jer će dosta ljudi dotle već formirati glasove.
Pa neam pravo, piše mi za defke 0. Tek oko pola 3 ili 20 do 3 mogu.
Шта знам, ја ћу највјероватније опет све прочитати па подијелити гласове, тако да не зависи уопште да ли си јуче или си прекосутра избацио дефиницију.
Чек, ја теби не морам ништа да шаљем ако си је утефтерио на теми..?
Evo ja sam napisao, gde da postavim?
Aaaaa, pa dobro... kad stigneš...
Сад видех тамо на теми, послао сам ти на пвт Брусе.
Lepo je od vas kad mi pošaljete link, to smatram jako uviđavnim, ali kad imam slobodnog vremena ja preletim one koji još nisu poslali pa linkujem defku bez obzira. Čija je već upisana na listu ne mora slati PVT.
Јел у сваком кругу хејтујемо другу тему или једна дефка кроз цело такмичење?
Па не мораш другу тему, ти можеш да хејтујеш исту, ако сматраш да ниси све рекао, али је нова дефиниција ћелелеле
па то, да л' се пише нова дефка или се са једном гура до краја
u svakom kolu nova defka, svako kolo sve kraće vreme za pisanje :)
Па нова... Зато што би гласови били исти и после три дана брате, мало ко би променио мишљење да би дошло до драстичне разлике... А и видиш да Брус прича о роковима за друго коло, значи пише се нова...
кул ондак, ионако сам пун хејта па мало да искулирам злоло
Brus kad si vec tu imam pitanje. Izgleda da se nesto sjebalo pa mi je kvota za pisanje 1, mozes da vidis sta je to, posto nisam nista pisao osim ovu za takmicenje, pa bi kvota trebalo da bude 2
Ti imaš jednu odabranu, kvota ti je 1+1, ova za takmičenje je objavljena pre 23 sata, znači tamo negde posle dva se tek vraća u kvotu.
Ok onda, hvala :)
Pa imaš jednu odabranu, a nije prošlo 24h od objavljivanja takmičarske.
EDIT: A, tu je Bruce.