MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Е а шта треба да оцењујемо по теби Брус? Количину хејта, квалитетно сложен хејт или дефку као дефку? :Д

Po meni bi trebalo glasati za ukupan kvalitet definicije, što uključuje pismenost, bogatstvo jezika i kvalitetno obrađenu tematiku - dakle obratiti pažnju najpre da defka JESTE hejt, a onda pogledati da li je autor to i kvalitetno napisao. Po meni, ali svako treba da odluči za sebe, ja ne glasam.

Planirana su TRI kola, u prvom 69 učesnika, u drugom 35, u trećem 15 - od tih 15 formira se rang lista na kojoj tri prvoplasirana nose nagrade. Još nisam odlučio da li će se održati i četvrto kolo, ali mislim da bi bilo preterano očekivati baš toliko sjajnih definicija, a i smorili bi i takmičare i čitaoce.

2. Po meni bi trebalo glasati za ukupan kvalitet definicije, što uključuje pismenost, bogatstvo jezika i kvalitetno obrađenu tematiku - dakle obratiti pažnju najpre da defka JESTE hejt, a onda pogledati da li je autor to i kvalitetno napisao. Po meni, ali svako treba da odluči za sebe, ja ne glasam.

Добро, значи, да се не бринем за победу.

3. Planirana su TRI kola, u prvom 69 učesnika, u drugom 35, u trećem 15 - od tih 15 formira se rang lista na kojoj tri prvoplasirana nose nagrade.

A da li defke iz prethodnih kola na neki način utiču na one iz narednih, ili se gleda samo defka iz tog kola?

4. Реме, не буди тако сигуран. Ја сам ту.

5. defka iz prethodnog kola ti daje šansu da se boriš dalje, inače nema nikakve veze sa prolazom u sledeće kolo

6. У људи, па Бубрег још није написао. Имам лош осећај...
    Згазиће нас. Ово је његова област. Дууууге дефке.

7. e, jesu prošle prijave, a?
    EDIT: tj rok za prijave?

8. odavno :)

ako imaš ideju i brzo pišeš, ima mesta jer su neki odustali

9. Ово је његова област. Дууууге дефке.

Ne ulazite u bitku sa takvim predrasudama. Dužina defke ne mora biti merilo kvaliteta, a meni lično se Bubregove defke sviđaju u srednoj i kraćoj formi.

10. imam ideju, a kolko brzo treba da pišem?

11. do nedelje u 14.59

12. A, pa ima vremena... Ako je tako, može prijava, pošto je, čini mi se, ona tema zaključana?

13. Brus, napiši ođe isto da je rifrešovana lista i da je moj link dodat. Oću da mi defka uđe u popularne eeej!

EDIT: Odo d'ispušim cigar. Nije da vam je to bitan podatak ali razlog više da me hejtuju oni koji nemaju cigara.

14. napisao sam jebote :)

15. prijavljen si Lukac, piši

16. Пазл, хоћу и ја у популарне, ал немере!

17. Gotovo je nebitno ko će šta napisati, jer se glasa po "stranačkoj" liniji. To je činjenica.

18. Прави победник је онај ко има најмање гласова, њега сви мрзе.

19. лол Реме!!! То бре, како то до сад није констатовао.

20. Да Хамо минус на дефку, а сви ће "Хамо хејтеру, Хамо хејтеру"!
    Напише Хамо дефку за куп, кад ће сви "Хамо Хитлеру, Хамо хитлеру"!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.