NEMA ZAMENE U DRUGOM KOLU - ako neko ne napiše defku, jednostavno će biti poslednji u drugom kolu jer nema glasove. Ovo je zbog eventualne preprodaje mesta i posledičnog sranja, mada znam da vi to ne bi radili.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
@Mile
Rima sa Sv Petrom RULZ!
Deky, aj pošteno, jesi li se ti nagutao zeolita?
PRAVDA ZA DEKIJA, GLASAO JE ZA ME I SA DUPLOG; IAKO DRUGOVI NISMO, NITI ŠTA SLIČNO, hehe
Jepse ti prijatelju i druže :)
NEMA ZAMENE U DRUGOM KOLU - ako neko ne napiše defku, jednostavno će biti poslednji u drugom kolu jer nema glasove. Ovo je zbog eventualne preprodaje mesta i posledičnog sranja, mada znam da vi to ne bi radili.
A kad? :D
@ Count Zero
Ja ne kontrolišem Džigija, samo ga ulogujem i izlogujem. Ostalo on radi po svom nahođenju ne zvao se ja Danijel Počuča.
Jednom ću vam sve reći...
Pa jes...i ja svašta pitam. I da hoćeš nemaš kad :D
Kad anlišujem (ANLIŠ! kako gotivno zvuči) Džigija vratim se u 5. osnovne. To je moja tajna.
даћете ми једну јафу, овај чуј мене плазму, јафу, јафу хехе
е да, имам две идеје које могу много да се одраде као хејт. коме недостаје инспирација нек ме цимне у пвт, смислићу још нешто вероватно
ЕДИТ: ако буде онако како сам и замишљао, гласаћу вероватно
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201304/272719/medium_avatar.png
Tražili ste Pazlfoksa, eto vam ga Pazlfoks....
Ako neko od autora u drugom krugu ne napiše defku, a ortaci mu budu dali svoje glasove (jer su ortaci), da li taj autor može u treći krug?
Ај да искористим Пазлове методе.
КО ИСКОРИСТИ НЕКУ ОД МОЈИХ ИДЕЈА НЕКА МЕ УПРАТИ ИЛИ ДА КОЈИ ПЛУСИЋ ХЕХЕ
♥
хехе
2. koji je napisao.
какво попишавање од питања. риспект дркомадино.
Честитам свима који су прошли даље, уживање је такмичење.
Честитам и многима који нису прошли, а ималису и више него добре дефиниције.
Надам се да ће дефке и у наредним фазама да задрже макар овај ниво квалитета.
КО ИСКОРИСТИ НЕКУ ОД МОЈИХ ИДЕЈА НЕКА МЕ УПРАТИ ИЛИ ДА КОЈИ ПЛУСИЋ ХЕХЕ
♥
Ja nikada ne bih dodao srce. To je tako gej i ne zvučiš ozbiljno na taj način lololo
EDIT: ♥
Свима којима сам уделио поен су у другом кругу. Значи просто и једноставно, ако 'оћете даље одушевите ме кучке :D