MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. Još koliko kola ima takmičenje, jedno, dva?

    Mislim da će biti još 1 kolo najverovatnije.

  2. još samo jedno kolo, iz njega se izvlači plasman...

  3. sad idem da zbiram glasove, oko ponoći očekujte preliminarnu listu...

  4. Bruse, može dan pauze, ne možemo da izdržimo ovaj luđački tempo sreda-subota. Okrećemo se nacionalnom prvenstvu. Ono je prioritet.

  5. ja sam spremijo kurve, pivo i kubanku :)

  6. Je l' imas problem Bohore mozda? Nisam citao sve definicije ovog puta i zato sam ovako podelio glasove, ne zato sto nema vredne defke za 8 bodova vec iz razloga sto mi se tako moze, i iz razloga sto mi je pun kurac likova koji su samo pljuvali ovde i nisu shvatali salu. Pazl i ja i jos neki smo se ovde dojajno zezali i onda je neko doso i ispljuvao rajdera sto je glasao prijateljski (tebi sam prosli put dao glas, kao i grofu, stoga ovog puta nisam glasao za vas, a ovima sam hteo da se oduzim ovako jer nisam glasao za njih prosli put)

  7. Не почињите опет, немам више кокица!

  8. visarijonoviću, ne odaj nas, će nas poapsi Brus :)

  9. Imam problem i šta ćeš sad?
    Ja ne verujem šta si ti sad napisao. Ej nisam pročitao sve definiciej a glasao sam. Šta ako si preskočio neku koja je najbolja, kako tako mož da se glasa leb ga jebo? Nebitno si glasao za mene ili za Boga, kriterijumi su isti. Šta misliš jel si se ogrešio o nekoga? Bolje da nisi glasao.

  10. е да, имам две идеје које могу много да се одраде као хејт. коме недостаје инспирација нек ме цимне у пвт, смислићу још нешто вероватно

    ЕДИТ: ако буде онако како сам и замишљао, гласаћу вероватно

    ПОНАВЉАМ!

  11. има више идеја!

  12. Gugi jel ti mene jebeš sad na temi ili šta? Čemu klipovi žikine dinastije? Treba da listam gluposti da vidim šta je Brus napisao, ja i još sedam iljada autora koje zanima?

  13. Razmišljam da li uopšte da glasam, a sve sam pročitao. Pa ne moraš da kežeš da nisi sve pročitao a glasao si, realno, nekada je pametnije ćutati. Ne idem u dalju raspravu da ne bih spemovao temu.

  14. iju, Boxere, nije bilo namenjeno tebi onaj klip... čemu takav ton i slova...

  15. http://vukajlija.com/forum/teme/55258-mizan-trophy-zvanicna-tema-za-diskusije?strana=104#post_2504093 Zbog ovoga brate. Oću na temi za takmičenje da čitam stvari vezane za takmičenje koje me zanimaju inače nema poente.

  16. ja te ne poznajem takvog, evo neću više da kačim Žiku...

  17. Pa ne moraš da kežeš da nisi sve pročitao a glasao si

    Pa i Bolt je napisao... dobio odabranu i boli ga tuki...
    e zato ja neću ni da glasam, a sve sam pročitao i sve zapisao u svesku, baš onako kako je i Agilni uradio u prethodnom krugu. Da, baš po uzoru na Agilnog. Eto, šupkam se.

  18. Људи, је л' то пун месец утиче на вас па сте зато нервозни и редовно се свађате у ово доба?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.