MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. Tole namestio ?

    Pogledaj listu sa preliminarnim rezultatima...

  2. Vidim da se ovde rasplamsalo, valjda vam sada ne remetim fluidnost rasprave...

    Prvo i prvo, ljudi, apelujem na malo više zajebancije u definicijama!

    E sad, ako nekoga zanima, a primetih da u prošlom kolu neke jeste, ovako vidim definicije 2. kola:

    pseto88 - Tema o kojoj se često diskutuje, što je uvek dobra tema za hejt, a uvek može i izazvati polemiku. Nije obrađivano kroz definicije do sad. Uspešno obavljen zadatak. (4 poena)

    Boxer - Mislim da bi izazvalo dobru reakciju na naslovnoj. Slično kao i prethodna. Trol teme, hejt pristup. Dobro odgovorio na cilj takmičenja.

    KanameTosen - Baš kvalitetan hejt. Inače mrzim kad na primer neko stavlja "od svega po malo" u pljesku. Napisano bez filozofiranja, jasno, efektno. Vagam ovde još. (3 poena)

    Count Zero - Dobra tema, dobro napisano. Nedostaje još malo mržnje. Za ovu ću razmisliti.

    Director - Najiskreniji hejt kola. I najbolja definicija kola. Jedna, od koje se moglo napraviti makar 5 kraćih, podjednako dobrih. (10 poena)

    KlinikliInsejn - U prošlom kolu mi je bio najbolji, imao defku nabijenu hejtom. Sada obrađivao ljude koje dnevno mnogo puta potkačimo kroz defke, a nije baš mržjnu digao na viši nivo od toga.

    oghma infinium - Vidi je, pa ona ume da mrzi! Jasan, precizan, ali dosadan stil pisanja. Primeri izvadili malo.

    celt - Manje zanimljiva za čitanje od prethodne. Primer je odlično zaokružio defku.

    Crvena konjeva mas' - Ovo je i trebalo valjano ishejtovati odavno. U stvari, ishejtovano je odavno, više puta, al' dobro sad, to mi je i eliminiše. Kvalitetno napisano, odgovorio na temu takmičenja, drži pažnju do kraja, kao i sve od ovog autora.

    nesss - Nisam imao takva iskustva. Ubedio me je. Ovaj put baš dobra defka, prava takmičarska. I ovde vagam…

    Ujka Sima - Ovo je baš onako iskonski hejt. (6 poena)

    highlander007 - Eto kako se dobra definicija može izgraditi i na vicevima. Nije se uopšte potrudio da pokaže kako mrzi bilo šta, pre je samo objasnio fenomen. Dobro napisano, zaokruženo.

    turska_kafa - Dobar pristup, naslov posebno. Naterala da mrzim ponešto što i nisam do sada, ali pojedini momenti kvare dobru defku (Čeda, Sanja Marinković…). Nemam konkretnijih zamerki.

    Перовић - Dao sam ti još pre glasanja plus, da defka ne bude obrisana :)

    Johnny Kurajber - Ne znam koji put, ali i dalje nije dosadilo hejtovanje njegove muze, a pritom nije pokušao da bude neko drugi radi takmičenja. Super komično i zanimljivo za čitanje. Vukajlijaški stil, a ne za literarni konkurs školskog književnog kluba. Inače, bolje bi mi bilo da je naslov ostao samo "Hipersenzitivnost". (8 poena)

    Luks - O kako bih voleo da je ovu definiciju napisao u svom neozbiljnijem fazonu. Tema hejta odlična, a izvedba baš ono što ne bih voleo da prevlada do kraja takmičenja. Ali 'ajde, ozbiljna tema, ozbiljna izvedba… ozbiljno takmičenje? Nadam se ipak ne, ne previse.

    bata gugi - Sviđa mi se što ne menja fazon tokom takmičenja. Ne trudi se da ispadne pametniji i filozofira. Ipak, nije me ubedio da makar pomislim da mrzim istu stvar nakon čitanja definicije. Više je ono, "voleo sam te, al' prodo si se".

    Dionysio - Ovo mu dođe redefinisanje već definisanog, pošto postoje defke istog i sličnog naslova, tematike…Za razliku od postojećih, opširno, a ipak interesantno za čitanje, kvalitetno, na momente sjajno.

    cornelije - Još jedno hejtovanje hejtovanog i kroz defke i na forumu. Imam utisak da sam čitao blog post, doduše dobar.

    paninaro - Majstorski, zajebantski. Pravi kontrast ostalima. Zbog "sve dok štedi u svoja četiri zida" dobila i zvezdicu od mene, što će reći - biće nagrađena. (5 poena)

    taedium_vitae - Obrađivana tema. Čak i u ovom takmičenju.

    BezDeranjaMolim - Simpatična tema za hejtovanje i duhovito obrađeno. Malo prenaglašene psovke da bi pojačale hejt.

    ShoNNe007 - Na gomili ishejtovana masa stvari koju svakodnevno neko već hejtuje kroz definicije. Voleo bih više preciznije usmerene mržnje - na jednu osobu, stvar… Dobro napisano, dobri linkovi.

    Вокаси - Mogao je malo više da mrzi i malo manje da gura ovaj stil pisanja koji odudara od uobičajenog. Solidan izbor teme.

    Usain Bolt - Jes' govno od sporta raspaloga. Kontam da i oni tako definišu vaterpolo, al' ko im jebe mater! Zaokružena defka, super. (2 poena)

    TheWaveRider - Dobra definicija. Hejt nije baš prenaglašen, mogao je bit ii žešći, s obzirom da generalno stav i nije potpuno ispravan. Tu mi je negde, možda međ' osam.

    poplava92 - Jaka četvorka. Da si kod Slavke u odeljenju, možda bi bila petica. Ja volim ipak vedrije sastave.

    dutjas - Na momente isforsirano, ali dobar hejt. Iznad proseka za ovaj krug, ali teško u top 8. Nije mi legal.

    СМарко - Šta bre fali umetnicama? Dobro, rekao si šta fali… al' šta im bre fali?!? Dobro, rekao si šta fali, al' šta im bre fali?!? Dobro… (1 poen)

    Duh iz lampu - Malo nejasan hejt, ali dobra definicija i zanimljiva za čitanje.

  3. Gde smo ono stali? Bata Gugi?

  4. Proviron je dečko degen ako niste znali. Da ali opravdavam njegove napade na Bata Gugija jer, pa sad ne bih da se neko uvredi ali njegove defke su kao govno, je li, i onda privuko masu muva na to isto govno i te muve su dosadne i sad neko će pomisliti da je i on dosadan a on u stvari nije dosadan nego su mu defke govno.
    Zaboravih da pomenem i vejvrajdera. Vejvrajder.

  5. Zaboravih da pomenem i vejvrajdera. Vejvrajder.

    LoL

  6. kolike postove pišu kad ih nema....

  7. Deky, sledi ti ozbiljna penetracija. :D

  8. deky se probudio jutros izgleda sa željom da se napušava ovde sa nekim. Sad čeka njihove postove u nadi da će imati šta i koga da spemuje, hejtuje, napušava...

  9. Napravio sam taktičku grešku. Hteo sam da hejtujem ZOMBIJANA CRTA TNJITER, ne znam zašto nisam...Ali to nije razlog da ne napišem jednu takvu, iako ne prolazim dalje lolol

  10. deky se probudio jutros izgleda sa željom da se napušava ovde sa nekim. Sad čeka njihove postove u nadi da će imati šta i koga da spemuje, hejtuje, napušava...

    ahahah, džaba si se nadao, jer nemam namaru da se prepirem zbog gluposti...
    a inače, na osnovu nekih PVTova, rekao bih da je Deki jako dobar lik, a ovde samo traži pažnju i voli da pravi nepotrebnu galamu...
    I da, štipa konkurenciju pod vodom...

  11. deki je duša. mwa, deki.

  12. Hihi, provališe te, debela desetko :)

  13. na osnovu nekih PVTova

    Greškom sam ga tebi poslao, hteo sam Kristini...

  14. debeo čovjek ne može biti loš čovjek. to je prosto činjenica.

  15. deky se probudio jutros izgleda sa željom da se napušava ovde sa nekim.

    Video bih tebe da imaš tri šefa lolo

  16. Шта вам је бре, понашате се ко обична деца која пизде због тога што је неко добио бољу оцену на контролном. К'о дебили неки.

  17. Džordi, nemoj tu da mi budeš pametan, idi vidi da li sam na četu.

  18. ahahah, džaba si se nadao, jer nemam namaru da se prepirem zbog gluposti...
    a inače, na osnovu nekih PVTova, rekao bih da je Deki jako dobar lik, a ovde samo traži pažnju i voli da pravi nepotrebnu galamu...
    I da, štipa konkurenciju pod vodom...

    Nisam se ja nadao, on se nadao.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.