MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. Glasao. Dosta dobrih defki, od 32 ponuđene možda dao 4 minusa u vr' glave. Sem kvaliteta, dao i blaži prioritet glasanju za ove nestandardnije, originalnije, i po temi i po konstrukciji.

  2. Glupost.

    @Bata Gugi
    Onaj post gde sam napisao sramota se uopšte nije osnosio na pojedinca, tj. tebe. I kad sam to pisao nisam tebe ni imao u vidu, sa tobom sam korektan ovde i tu nema šta neću to da kvarim. Dalje, pod sramota sam mislio na drugarsko glasanje, i guranje nekih autora u vrh zarad što tvrđeg virtuelnog penisa njihovog, i to se vuče od prvog takmičenja u kome sam učestvovao još uvek se glasa za autora a ne za defku što mi jebeno bode oči i jebeno mi se povraća od toga.

    Ispoštovo sam Agilnog, Ciklona ispoštovaću i Brusa što se tiče glasanja, ali ne menjam svoje mišljenje. Na to sam mislio kad sam rekao "sramota", nema nikakve veze sa tobom, opusti se.

  3. Šta se ti smeješ glavonja?

  4. Naduvaš mi jaja žbunu debeli!

  5. ПОЗИВАМ ДЕКИЈА И АРЛОВСКОГ НА ТРОЈКУ. АКО ОЋЕТЕ ШИБНИТЕ ПВТ.

    АГИЛНИ, ЗВАО БИХ И ТЕБЕ АЛИ МИ ЛИЧИШ НА БИВШУ КОЈУ НЕ ГОТИВИМ :)

  6. KAD KAŽEŠ TROJKU DA LI MISLIŠ NA TROJKU ILI MISLIŠ NA TROJKU?

  7. МИСЛИМ НА ДА СЕ ЈЕБЕМО.

  8. NEĆU, SUVIŠE MI NE LIČIŠ NA AGILNOG!

  9. VI NE VOLITE ONO ŠTO ČOVEK NOSI U SEBI!

  10. КАД ЛАЖЕШ ЛАЖИ БАР СМИСЛЕНО. СЛОБОДНО КАЖИ НЕМАМ ОСЕЋАЊА КОЈА МОЖЕШ ДА ПОВРЕДИШ, НИЈЕ ОВО ЉУБАВ САМО НАГОН. ДА СЕ НАГНАМО!

    ЕДИТ: ПРОЧИТАО САМ ДА СУВИШЕ ЛИЧИМ НА АГИЛНОГ ЛОЛО

  11. VI NE VOLITE ONO ŠTO ČOVEK NOSI U SEBI!

    ЈА ВОЛИМ КАД ЖЕНА ИМА НЕШТО У СЕБИ, АКО МЕ РАЗУМЕШ

  12. možda menjam postove, a možda i Agilni, a možda je u pitanju bata gugi?

    mod edit: sad si mi dao ideju :)

  13. ПРОЧИТАО САМ ДА СУВИШЕ ЛИЧИМ НА АГИЛНОГ

    Hahaha, pa i ja sam i bi mi baš blesav komentar.

  14. Ono što je Pseto88 uradilo u prvom kolu je ravno upadu na biračko mjesto i šutiranju biračke kutije. Klasični siledžija. A onda je u drugom krugu zaređao po definicijama sa pohvalama...
    I ja sam htio da odustanem ali nisam htio da Brusa ostavim na cjedilu, ipak mnogo cijenim što je odvojio vrijeme da organizuje takmičenje. A davno na ovoj temi napisah da će ovako biti.

  15. TATICDžordi, nemoj tu da mi budeš pametan, idi vidi da li sam na četu.TATIC
    Не ти човече, нема благе везе совим што си ти писао.

  16. PANI JEBENA LEGENDO!!!

  17. Не ти човече, нема благе везе совим што си ти писао.

    Znam :) frendli fajr

  18. Ono što je Pseto88 uradilo u prvom kolu je ravno upadu na biračko mjesto i šutiranju biračke kutije. Klasični siledžija. A onda je u drugom krugu zaređao po definicijama sa pohvalama...

    Псето је у тренутку када је ушао на сајт тога дана био водећи по броју бодова, као прво, тако да не видим који сам бенефит могао остварити. Могао сам само нашкодити свом пласману АЛИ МЕ ЗА ТО НИЈЕ БИЛО БРИГА. Да сам могао, стварно бих дошао и шутнуо изборну кутију.

    I ja sam htio da odustanem ali nisam htio da Brusa ostavim na cjedilu, ipak mnogo cijenim što je odvojio vrijeme da organizuje takmičenje. A davno na ovoj temi napisah da će ovako biti.

    Знам да си хтео, Брус ми је то рекао. И мене је као тебе убедио да наставим са такмичењем.

    Ондак, као друго, овде на теми сам написао да су дефиниције у другом колу изједначене и да сам дао тек пар минусева а остављао сам и критичке коментаре. И један пљувачки, јер сам тако у могућности. Тако да ти и та тврдња пада у воду.

    Као закључак ћу написати и теби и било коме да је Псето такав какав је и ни једно такмичење, плус, минус, одабрана, коментар или било шта на сајту или ван њега неће из њега(Псета, почео сам у трећем лицу) извући лицемерност, дупеувлачење или било коју другу особину које се гнушам.

    Ако има Панинарових истомишљеника слободно кажите, ево ја ћу без проблема искулирати и наставак овог и свако следеће такмичење. Ово је мој последљи пост на овој теми.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.