MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. A da, sad vidim koliko ima prijavljenih :D

2. Realno, moja je najbolja.

3. Meni su iskreno za sad najbolji Agi i Dilan

4. Ja sam nov u ovim takmičenjima, ona prethodna nisam ispratio, pa bih da pitam da li i mi koji učestvujemo možemo da glasamo (ne za svoju, razume se)?

5. Прочитао пар популарних из офа и пријатно се изненадио квалитетом. Покушаћу да испратим такмичење. Ни мени се не свиђа што се гласа само за 5 дефиниција, стварно ће бити тешко изабрати од 71.

6. realno jeste :)

u drugi krug prolazi NAJMANJE 30 autora, tako da nije problem malo ocena jer će proći onih 30 (ili više) koji dobiju ocene i budu rangirani do tog nivoa, mada kapiram da postoji potreba za više ocena... razmotriću u dogovoru sa kolegama

7. Ako sam skontala na temi gde će se glasati su svi prijavljeni, pa naknadno dodaješ def onih koji još nisu napisali? Elem, mene nema na spisku, a i dalje stoji post na temi za prijave...

8. desilo se i sa Usainom, popravićemo...

9. Предлог Брусе, кад додаш дефиницију, ископирај цео пост, па поново постуј, да би тема опет изашла у активне, да видимо шта има ново...

10. Предлог: Не мора 10, може 8 нпр.

10
    8
    6
    5
    4
    3
    2
    1

Можда не би било лоше овако.

11. Izvalio sam da nemam šta da hejtujem.

12. imaš vremena i da odustaneš i da napišeš

13. usvojen Stevanov predlog

14. Poredjaj nas tamo prema godinama, da bar nedje budem prvi. Dje si me bačio u sredinu spiska, smoriće se svi dok dodju do mene.

15. Kako je moderatore lijepo grupisao pri vrhu...

16. Mene ljudi hejtuju jer sam hejtovao njemačka kola. Mazohistički narod :/

17. ne znam svima godine, a i da znam ne bi bilo politički korektno da svi saznaju :)

18. Boli nas kurac, Dilane, mu smo pobjednici samim tim što smo crnogorci.

19. a ne mogu nikako da te ubacim ispred Dilana i Pazla, naljutiće se, a nijesi mi za ispod njih :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.