MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. To jest da bolje formulišem pitanje.

    Ako je Luks pisao definiciju svi treba da mu damo 10 poena i da kažem to Preldžijska mađio?

  2. Ja nijesam dao glas nijednom moderatoru i mislim da sam ispao nikakv čo'ek.

  3. Šone, ti si onaj što sam rekao da sam zaboravio da mu dam glas po prijateljskoj liniji.

    Предпостављао сам.. Ал' нисам хтео да коментаришем. Углавном... Ја за тебе не бих ни гласао јер ти је дефка го курац. АЛИ БУКВАЛНО! :)))

  4. kako možeš kolegi autoru to da kažeš?

    твоја је у рангу са његовом.

  5. U nisam dao bod luksu, a neko mu je dao deset. Oladite sa takvim pričama, pa šta ako je luks pisao definiciju?

    ако си глуп не мораш бити ћорав.

    едит: па прочитај шта сам писао.

  6. lelele, će izginemo bemtitakmičenje

  7. Како би било да се ова расправа батали и једноставно, ако вас толико интересује и не можете да дочекате до сутра да видите гласове, само рифрешујете тему са гласањем и видите ко је како гласао...
    Пазле, маторе, много смараш сад, срећан ти рођендан, све најбоље, ал престани толико да се цимаш око дефки, плусева, модова и гласања. Сморио си све живо на сајту.

  8. Само да кажем Брусу да је веома успео у овом такмичењу. Сви су се показали какви су заправо и већина је почела да се мрзи! БРУС МИЗАНТРОП!

  9. Пазле, маторе, много смараш сад, срећан ти рођендан, све најбоље, ал престани толико да се цимаш око дефки, плусева, модова и гласања. Сморио си све живо на сајту.

    E'o vidite. Poslije kažu pazl loš trol...

  10. BRUSEEE MERLINEEEEE!!!
    Mizantropija čini svoje!

  11. Znao sam da će da se pojavi siledžija sa te strane. Nisam pretpostavljao da ćeš to biti baš ti. Sa ovim takmičenjem i ovom temom sam završio. Uživaj, siledžijo.

  12. E'o vidite. Poslije kažu pazl loš trol...

    То што ти радиш, одавно више није трол.

  13. Само да кажем Брусу да је веома успео у овом такмичењу. Сви су се показали какви су заправо и већина је почела да се мрзи!

    Брусова тактика: "Завади па владај!!!" :)

  14. Jamajčanine razotkrio si me, plan je bio da sutra u tri kažem da je sve bila šala i da vam obrišem sve defke sa takmičenja...

  15. јел ти то мени да сам силеџија? и са које то стране леба ти?

  16. ја размишљам да ли да уопште гласам. јебало вас и такмичење и гласање, и напушите се курца другарског сви. да ли је могуће да неке дефиниције код половине гласача добију 10 поена а код друге половине ни бод?

    Гуги, узећу на пример Луксову дефку којој сам ја данас око 14х пре него што сам отишао на утакмицу наменио 10 бодова-та је дефка добила 10-ку од половине аутора а од друге половине ни бод...који курац?! Иста ствар са још 4-5 дефки, како је то могуће?

    Ovo si napisao.

    ако си глуп не мораш бити ћорав.

    A ti si mi mnogo pametan.

  17. панинара сам питао

  18. Jamajčanine razotkrio si me, plan je bio da sutra u tri kažem da je sve bila šala i da vam obrišem sve defke sa takmičenja...

    ЈЕБЕНО САМ ЗНАО! ЈАМАЈКА ШЕРЛОК! ГДЕ МИ ЈЕ ОРДЕЊЕ СА ПРОФИЛА!?

  19. Jamajčanine razotkrio si me, plan je bio da sutra u tri kažem da je sve bila šala i da vam obrišem sve defke sa takmičenja...

    Moja je autobiografska tako da imaj razumevanja.