MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. Ako sam izvukao nešto iz postova na ovoj temi, to je onda da je Vejv tip koji đevojke vodi u fensi kafiće, pije "kafu sa dosta šlaga" i na kraju sastanka im kaže nešto tipa "ne želim da se jebemo večeras jer cijenim da ni ti to ne želiš."
    Takođe, počeo sam da zamišljam remea kao lika koji priča kroz nos i ubjeđen je da se u sve na svijetu najbolje razumije i pije isključivo piva strane proizvodnje.

  2. Rajder možda zna ispasti govno ali ne vidim šta je zanimljivo prozivati lika.
    Mislim da sam ja dostojniji protivnik za prozivanje jer je Rajder još uvijek u pubertetu.
    Molim vas da se vratimo pljuvanju mog lika i djela jer je to u obostranom interesu (meni marketing, vama zadovoljstvo)

    Ја сам био против пљувања Рајдера. Ево ти:

    И што који курац пљујете Вејврајдера. Вејврајдер је још дете јеботе. Још је у трипу да ће постићи нешто у животу ако победи на такмичењу. А и Пазл је капирам једини који га "готиви" на сајту. Јебао вас Вејврајдер.

    Чак сам и на више тема стао у његову одбрану. То јест, на неки начин. Правдао га. А реално љига је. Само нисам имао контакт са њим до сада.
    Пазле, толико смараш да је престало да буде занимљиво да се расправља човек са тобом. :Д

  3. Ti?!!! Ali ti se usuđuješ nešto da mi kažeš?!!!
    Sećaš se kad si sa nekim (ne znam tačno kim) pričao na četu o svom realnom životu? Se sećaš kad si napisao "ako neko hvata prtsc, jebaću mu mater" baš zato što si se otvorio... Ne brini, nisam hvatao prtsc jer me bole šta ti radiš u svom životu, neću da se mešam, pa bi te molio da se ni ti ne mešaš u moj...
    I da, od tada su mi jasne tvoje šovinističke definicije...

    Да, ја.

    Причао сам о бившој жени и о својој деци па сам желео да најавим да ћу неком јебати матер ако постане спрдња као са Кузмановим сестрама или твојом кевом из млађих дана. Иначе, на тој теми где си поставио слику кеве сам написао да је глупо некога дркати за кеву и и даље стојим иза тога.

    Ја тебе не готивим јер си слина малена али капирам да ћеш бити неки политичар јер имаш све потребне квалификације.

    За разлику од овог изнад, ЦКМ, према којем немам никакво мишљење и не знам који се курац уватио за мене али нека можемо се мачовати до сутра. А псето је испао људска величина и морална громада па му је и после прозивки уделио планиране бодове јер је пцето човек а не олупина и пичкетина.

  4. Evo i pesma koja povećava napetost situacije.
    http://www.youtube.com/watch?v=PoceQBrEMN0
    P.S. Što mešate Bandija, znam lika, carina!

  5. A da jednostavno ignorišete Pazla?

  6. Takođe, počeo sam da zamišljam remea kao lika koji priča kroz nos i ubjeđen je da se u sve na svijetu najbolje razumije i pije isključivo piva strane proizvodnje.

    На столу ми управо стоји Зајечарац, тако да фејлујеш по сваком основу.

    Prosipaš pamet i svašaš se sa Bandijem na temi FILMOVi zato što nije citirao, EJ!!

    Да, а питај Бандија да ли смо истовремено и разменили ПВТ, само је поента у неспоразуму због цитирања линка са имдба. Али то није битно. Расправа је једно, свађа је друго, утуви у ту твоју главуџу то.

    Ti se nalaziš pametan da određuješ šta je za smešan prtsc, a šta ne?!

    Наравно, ја и још педесет других аутора који су обитавали на овом сајту у време када је смешан принт заиста био смешан принт. А са друге стране имаш групицу од пет аутора који без блама константно каче срања, затрпавајући тему говнима.

  7. ЦКМ, где ти живиш, видиш да се прича са Рајдером сада.

  8. На столу ми управо стоји Зајечарац, тако да фејлујеш по сваком основу.

    Njaa... a ovo drugo dvoje jesam strefio?

  9. Igram FM pa pomalo ždraknem. lololo

  10. Ниси ни то.

    jepse onda. Nijesi mi više zanimljiv.

  11. Лоше је процењивати некога на основу налога на Вукајлији. И при оцени твог налога, као и Вејврајдеровог, оцењујем налог, не вас. Не би ме много изненадило ни да је Вејв лик од педесет година који чеша муда кад год види да га неко прозива. Али је ипак мало нереално.

  12. За разлику од овог изнад, ЦКМ, према којем немам никакво мишљење и не знам који се курац уватио за мене али нека можемо се мачовати до сутра.

    Uvatio, ok jesam, ne volim kada se eto uopšteno proziva, to jest generalizuje, naveo si ono za glasanje, kako neke defke kod nekoga uzmu 10 p a kod nekoga ni bod. Ako na to misliš, jer se ne sećam da smo imali susreta na sajtu pre toga.

    Osim ako ti nisam ostavio neki negativan komentar na definiciju pa se nisi zbog toga naljutio? :D

  13. ја сам за то да се вејврајдер преименује у БЕЈБРАЈДЕР хахахахаах! зато што се понаша као беба ахахахахахахах :))))))))))))))))))

    курсаџије су смешни

  14. Не би ме много изненадило ни да је Вејв лик од педесет година који чеша муда кад год види да га неко прозива. Али је ипак мало нереално.

    ne bih se složio sa ovim zadnjim. Vjerovatno češe muda ali kol'ko znam nema još ni 20 godina.
    Da mu je stalo da ga neko podrži ne bi za inat zvao Vagilnog, "Agi" i išao okolo i pisao postove koji djeluju kao dupeuvlački jer do sad bi sigurno shvatio da od toga nema vajde.

  15. БЕЈБРАЈДЕР

    Мало педофилски, не?

  16. Сморили сте међеда са такмичењима, или обуставите или их одржавајте ређе, рецимо једном у месец или два. Кад год буде нешто одма се свађају јер воле плус ко Локси и гађају једни говнима изнова због ортачког гласања и срања.

    Nisam nikad učestvovala na takmičenju i nisam nikad čitala ove forume vezane za ista tako da nisam imala pojma da se ovak'e glupe rasprave i još gluplji spem (gde sam ja mnogo odgovorna takođe) konstantno dešavaju. Malo mi lakše, realno. Svuda smo ista govna, mada Pazl valjda nije ovako smarao. Pročitala sam (kako ide sad u padežu) Agilnov valjda se kaže, post i zahvaljujem mu na izdvojenom vremenu, ovo ostalo nemam živaca da čitam.

    napušio bih vas kurcem sad, na deset strana pričate o marvel stripovima i betmenu, i straobalno spemujete, jebote pređem dvaes strana teme zbog dva posta vezana za takmičenje. Ali neću da vas napušavam jer ste mahom ok osobe

    Fala i jesmo preterali, sori. Neću više.

  17. Ja Agilnom ne zahvaljujem jer mi je pljunuo na kurac. Skoro pa bukvalno...

    edit: agiju*

    edit 2: :)

    edit 3: pardon, htjedoh reći ":-)"

  18. Već 15 minuta niko nikoga nije prozvao na temi?!
    Ja mislim da je Reme idijot...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.