Šta zapravo jedemo

1. Stric mi bio u higijenskoj inspekciji te industrije, šta je sve video, posle čovek obnemeo.

Znači, mito i korupcija na delu, čim posle toga nisu zatvoreni?

2. Znači, mito i korupcija na delu, čim posle toga nisu zatvoreni?

Pretili mu porukama preko Fejsa, priklali mu retrivera u avliji pa što u kobaje, što u pršute, slali đetetu preteće PVT-ove na Vuki, sto čuda bilo. Nije mogao čovek ništa, jebiga.

3. Kako se ovdje sere. Sve deklarisani hard kor mužjaci koji su socijala, al jebu prvoklasno. Al ne jedu paštetu, podrigušu, hrenovke, jer nije zdravo i pravi se od mljevenih životinja i govana.

Ali zato jedno žumance iz jajeta babine kokoške zažuti kajganu kao 4 ova obična, kupovna.

Baba gruva samo kuriuz u kokoš, industrija gruva kuruz plus svašta. Kuruz daje boju. ĐUltra žutać žumancad ne znače bolja jaja. Meni otanjile zalihe kuruza, pa kokošima dajem zob, trožito i te zajebancije. Boja je blijeđa. Ne kažem da babino jaje nije bolje od kupovnog, al boja ne igra ulogu.

Uglavom, paštete na vruće uštipke.

4. Ja ove godine kupi za predjelo Zlatiborac.
    Tetki smo neki dan izdavali 6 meseci...

5. Bolje da ste nazvali temu Šta zapravo jebemo
    Ima danas svakakvih travestita i čuda, ne zna čoek, mož se zajebe hehe
    EDIT: Neko već predložio :povlači se postiđen:

6. Luks ovo sve domaće, kakva trihinela.

7. Elek vi u Dalmaciji odličnu klimu imate za sušenje mesa. Svaka čast.

8. Elek vi u Dalmaciji

u Dalmaciji

To si sad rekao i nikad više lolo

9. Baba gruva samo kuriuz u kokoš, industrija gruva kuruz plus svašta. Kuruz daje boju. ĐUltra žutać žumancad ne znače bolja jaja. Meni otanjile zalihe kuruza, pa kokošima dajem zob, trožito i te zajebancije. Boja je blijeđa. Ne kažem da babino jaje nije bolje od kupovnog, al boja ne igra ulogu.

Žuta boja domaćih jaja primarno je od ispaše - jedu djetelinu i trave i čuda, beru baje po njivi

U industriji kljukaju kuruz (između ostalog) da dobijaju žutoću.

Valjda ja znam, pašenoga mi zaovinog od jetrve mali radi u Agromixu, pričo mi jedan što je gledo.

10. Ма једите све, ко је још умро од ране.

11. Valjda ja znam, pašenoga mi zaovinog od jetrve mali radi u Agromixu, pričo mi jedan što je gledo.

Znam, čuo sam. Kažu da pljuju u rezervoar sa kolom i onda imaju sjemenku od paprike na po glavića.

12. Јеби га, не можеш да се одбраниш. Кад ме духовно убија мртвило ове средине, кад ме трује индустрија и саобраћај, туђе цигаре, загађена вода, кад ми се од нервирања и стреса руке тресу и коса опада и искаче екцем, кад се по свом избору трујем алкохолом, е нек ме докрајчи јебена паштета, баш.

13. Valdemarov post zakljucava temu!

edit: aukurac!

14. Valdemarov post zakljucava temu!

Nipošto!
    Nije Thilmo uspeo dovoljno da izreklamira "kvalitet" svoje firme, da se uvuče šefu (jbg, monog više nego ja Brusu), da ovaj malo ovlaži i da mu poveća platu...
    Inače će da kontaktira Kaizena...

15. ja sad jeo punjene paprike

16. A jel to neki rat korporacija, Matijević vs Zlatiborac?

17. Подригуша фтњ.
    Ако умрем од нечега, вероватно неће бити од хране. Има ме убије милијарду ствари пре тога. Тако да ми се јебе. А и што каже Валде, све је до те мере загађено да је ово само кап у мору гована. Једноставно је крајње. Има толико ствари које су опасније по здравље, а које сви нормални раде да је једење паштете, подригуше, прасетине, сланине уз бурек, месних нарезака, чипса и осталих гована занемарљиво.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.