Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
јесте чули за добро производе
само још ваздух да почну да продају
уф кад би била ''добро'' вутра.. гарант би била нека крш
једем све и боли ме курац за животиње
PREMIA vutra bi bila još gore sranje, samo bi joj se vremenom podizala cena
Čuo sam za te dobro proizvode i krš je skoro sve a prodaju sve od igle do lokomotive.
baš baš vutra
Grančica gratis.
Još vutra.
Šta si ovim hteo da kažeš? Nisam razumeo.
K+ napolitanke i vutra
баш ме занима каквог је укуса оно вештачко месо што су измислили
Brate mili, oni moji dole na Zlatiboru se zagrcnu od smeha kad im pomeneš tu firmu, to se kod njih jede kao kod nas Matijević...
Нјавише волим ове паметњаковиће као што је Брус, није дупетом мрднуо од компјутера а све зна као учитељица пред пензију.
Bruse, sad će Thilmo da te tuži gazdi.
Opet mi se obraćaš? Idi hejtuj nekog.
Нисам се теби обраћао, причао сам уопштено..а не знам где ти видиш хејт, али добро.
Evo i ja da kažem da na Zlatiboru već 10 godina nema nijedno živo govedo.
http://www.akcijskaponuda.rs/katalog/1315/proizvodi/31184_crop.jpg
Nisi se meni obraćao? Kao kad ja kažem da je onaj Thilmo drukao Vukajliju Zlatiborcu to znači da se ne obraćam tebi? A što se tiče mog dupeta i koliko ga mrdam od kompjutera to nije tvoja briga, tvoja briga mogu biti samo oni ljudi sa Zlatibora koji kažu da niko svoju robu ne prodaje Zlatiborcu, ali zato imamo ovakve vesti:
http://www.pressonline.rs/info/hronika/141859/uzicka-prsuta-iz-brazila-i-argentine.html
Prodaju nam kobasice stare 10 godina?!
I otad... Ne nameravam da saznam.
http://i.imgur.com/4qRryx2.gif
Ni nemoj...evo za viršle... :)
Jedem sve što zdravije, s tim, što n pr, češće kupujem voće nego što jedem svoje (imam gore bar 20 stabala različitog voća), ni sam ne znam zašto. Keva napravi domaći sok, pekmez, deda rakiju, i sl. što je ko dušu dalo. INAČE, ako neko pravi pekmez (džem od šljiva, onaj pravi), nek proba sa cimetom, kako jebe kevu!
A od svega najdraži mi je posek , koji je praktično identičan opisanom...dok je bio, deda je omatorio, ćalu se jebe, pa uglavnom platimo komšiji da odradi pos'o, ali domaći DUVAN čvarci su zakon.
Matijević izbegavam, Zlatiborac kad putujem kupim, jer je vakuum i sl. pa more da stoji. A meso kupujem kod mesara, jeste skuplji, al bukvalno možeš da ideš s njim da vidiš odakle nabavlja. Ništa čovek ne krije, i daje uvek najbolje. I volim kod njega, naviko. A rasni, zajebi klip, tako se radilo oduvek tako će se i raditi, samo što si ti (figurativno ti) pre 5 000 godina sam jurio šta ćeš da jedeš, a sad ti sređuju oni. Tebi i milionima ljudi, ljudi najviše obraćaju pažnju na količine u klipu, na foru, zakolju hiljade pilića, svinja i sl. Potražnja je majka.