Ordinacija za ljubavne probleme

1. Uzmi praznu flajku od koka kole,nađi frajera in live,mlatni mu flajku o glavu,a ti se sredi,ljubav preko interneta nikad nije uspela,manise tih iluzija,i nađi normalnog dečka.OK

2. christine,ja sam pljunuti jamezdin kurtović

3. Nije to ljubav preko interneta!Upoznala sam ga licno i zaljubila ko kreten!

4. Ma,to nije ljubav uopste a kamoli preko neta!

5. Šana a o kome je reč, pa da ga bijem?

6. Jes ja tebi da kazem,ti da ga bijes,a on posle mene da mlati.Bez!Necu da ti kazem celavi.:D

7. Ja nemam ljubav? Znachi li to da nemam ljubavnih problema? :((

8. Pa, dobrim delom nemas.
    U stvari - sama ljubav i jeste ljubavni problem, tako da... :D ;)

9. e da ja ne napisa onaj nekro post,nis' od ovog ne bi bilo...

10. Da posle tebe mlati?? Šana, sa kakvim se to siledžijama družiš crno dete???

11. E,dosta je!Vala je dosta!Zamolicu prvog moda koji bude aktivan da pobrise sve postove pocevsi od mog pa sve do kraja.Taj je juce bio,ako je procitao,procitao je,ako ne boli me uvo,ona poruka koju sam mu poslala je dovoljna.
    Necu vise da diskutujem!Puk'o mi je film!

12. Jao ljudi pomagajte!
    Znam da ovo nije ljubavni problem,ali treba mi pomoc.
    Jedan muskarac se zaljubio u mene i hoce da raskine veridbu sa svojom verenicom!Uzas!Necu to!
    Ja njega ne volim!
    I necu da budem uzrok necije nesrece!
    Nisam mu dala nikakav povod!Sta da radim?!

13. Pa budi mu ljubavnica. Jebote...

14. I meni treba pomoc!!!!!!!!
    U mene se zaljubila Andjelina Zoli i oce da se razvede od Bred Pita,a ja joj nisam dao nikakav povod.
    Please help!!!!

Mislim stvarno.......

15. meni niko neće pomoći za džejmsa? msm stvarno, kak'i ste to ljudi...

16. jbg, kad nismo nekromanseri:(

17. Molim moderatora da pobrise sve postove pocevsi od mog na prethodnoj strani!Dalja diskusija o tome je uzaludna!
    Hvala

I neka me banuju zbog hejta,ali moram!!!!!

MRS U PIZDU MATERINU SKOTE JEDAN!!!!!!!!!

18. Zaboravila si moje ime da napišeš.

19. A sto se ti sad sekiras Shano dusho? Niko te nije stapom terao da nam ovde prostires svoju intimu. Zar si stvarno mislila da te likovi na Vukajliji nece zezati posle onog "Nemoj ti zbog mene sad da seces vene" posta?