Ordinacija za ljubavne probleme

1. Predlozi im grupnjak.......
    I onda celu noc jebi,jebi,jebi,jebi,jebi,jebi,jebi,jebi,jebi,jebi dok vise ne mozes da hodas.E onda nekoliko dana pauze ili samo oral,dok ponovo ne prohodas pa sve opet ispocetka...........

A mozes jednostavno da odaberes jednog al to nije zanimljivo...........

2. Овај Лаки само о јебању и билдовању... :)))
    Шта да кажем... Слажем се с човеком.

3. Kapetane,daljina unistava ljubav,bolej joj reci da je gotovo i ostanite prijatelji. Ja sma pre 4god zbog 200km daljine raskinula s deckom u kog sm bila jako zaljubljena,zbog daljine. I dan-danas smo dobri prijatelji,povremeno smo i u kontaktu i sve je super. I bez te druge,i neke trece,i da ste verni jedno drugom tesko da uspeva veza kada se kilimetri isprece.

Shana,priblizi im se,ali ne previse,da te ne shvate kao drugaricu,pa vidi koji ti vise odgovara i ko je zainteresovan(iji) za vezu,u pravcu i smeru koji ti zelis.

4. Raskinuo sam sa tom,a ovu sad u koju sam zaljubljen vidjam cesto i sutra treba da se nadjemo u gradu.Nisam joj nista rekao,ali sam stekao njeno poverenje i ona me tretira kao druga.Poslednji put(juce) kad sam je video izgledala je prosto uzasno i bolesno.Mislim nije bila ruzna,taman posla,ali imala je tamne podocnjake,tuzne oci,i onesvestila se u autobusu.Brinem za nju i ne znam sta joj je.Osecam da pati,a ne smem da je pitam...

5. Ma,ja sam se zezala!Meni se svidja samo jedan decko.
    Mnogo sam ga lagala,zajebavala i to sve zbog onih silnih strahova koje sam opisala u temi http://vukajlija.com/forum/teme/2288,a i svasta se izdesavalo ruznog izmedju nas.I ne voli me.Nije mu stalo.Cak je nesto na fejsu uradio na svom profilu,da svi mogu u pretrazi da ga nadju sem mene.Inace sam to slucajno otkrila,ko da bih ja njega trazila,boli me uvo(i srce me boli),nego sam pricala sa drugaricom i ona je insistirala da vidi njegovu sliku,pa sam zato isla na pretragu!
    Juce ujutro sam mu napisala poruku sledece sadrzine:
    "Ne pokusavam ovom porukom da uspostavim kontakt koji si sam presekao.Kada ovo budes procitao jos vise ces popizdeti i jos vise ces zeleti da me ne vidis i ne cujes vise u zivotu.A,posto je tako,ja nemam sta da izgubim ako ti kazem istinu.Sve sto sam ti ikad rekla je jedno veliko mora lazi.Ja te volim.Onog profesora sam prestala odavno da volim.Lagala sam i pravdala sam se jer sam se plasila da cu biti ponizena i da cu patiti.Zbog glupog osecanja ponosa.Nikad nisam smela da te pogledam u oci i zato sam skretala pogled.Svejedno patim,ali jedno je sigurno,necu da te molim!Samo sam htela to da znas!Nemoj da mi odgovaras na poruku jer je necu procitati!Znam dobro sta ces napisati,i poruku cu izbrisati,a da je ne procitam.Necu te vise zvati i necu vise nista da ti kazem.Prepustam sudbini sve..."

E,sad i ne bi trebalo da ja ovde pisem i iznosim detalje iz svog zivota,ali takva je tema.Necu bas sve detalje,ovo je dovoljno.
    E,sad sto bi on ovo mogao da vidi i da mi sve po spisku(posto je clan vukajlije i nije thunder_templar da ne dodje do zabune),mislim realno me boli uvo,jer sve je ruzne reci istrosio,nemam sta da izgubim.Kad sam rekla da prepustam sudbini sve to znaci da me realno,ali bas realno boli kurac za sve!!!JA patim,JA placem,JA imam podocnjake,JA imam vrtoglavice i nesvestice kad samo cujem njegovo ime(inace to je zbog iscrpljenosti organizma,neprospavanih noci,gubitka apetita,i sto sam anemicna),JA se trzam usred noci i budim se iz kosmara,JA se cimam kad mi zazvoni telefon,JA se trenutno oporavljam od svega toga,JA sam ta koja se trudi da sto manje misli,da se sto manje nada,JA sam ta koja mora,pa makar i po vatri hodala da pronadje izvor energije kojim cu se odrzavati i motivisati na ono sto mi predstoji ovih godina(srednja skola,takmicenja,prijemni ispit,faks)...
    Sve je na mene palo,tako da sta god da mi kaze on vise ne moze da me slomi.Mozda sam zgazila svoj ponos i dostojanstvo,onim priznanjem u poruci i ovim postom,ali dusu i srce nisam ovoga puta!Osecam se lakse sto sam na kraju sve priznala iako nema neke vajde od toga i osecam se lakse sto pisem ovaj post.Bas me briga sta ce da ON kaze,i sta ce ON da misli kada ovo bude video,i sta ce drugi da misle!
    Definicija http://vukajlija.com/nema-nade/86007 i pesma koja stoji na mom profilu su posveceni njemu...
    Ja ga volim,ljudi,bez obzira na sve!!!

6. Ах, те адолесцентске трзавице... И колико су жене у стању ниско да падну због тамо неких кулова, то је невероватно.
    Погрешна ти је тактика скроз. Пре три године ми је једна колегиница с факса написала нешто врло слично овоме што си ти написала том лику. Једино што сам помислио кад сам прочитао је ''Боже, како си патетична''. Али јој нисам рекао, да се не би самоубила или нешто слично. Хоћу да кажем да то ''волим те'', ''сањам те још (и још памтим кад смо деца били :Д)'', ''патим'', ''не спавам'', судбина, ово, оно, уопште не ради посао. Људи углавном не воле патетику, осим оних који су и сами патетични.

7. А и како можеш да будеш сигурна да волиш неког са 18 година?

8. Ti to jednostavno osetis.Nekome prodje i ceo zivot,a da ne zavoli nikog.Nije ovo patetika,ovo je samo stanje moje duse u ovom trenutku.Nisam pisala pismo,nisam koristila epitete,personifikacije,metafore i kurce palce.
    To sam jednostavno ja kad se ne pretvaram i kad ne glumim jacinu.Sve vreme sam glumila jaku devojku jer sam mislila da ce me svi slomiti.Jedno sam shvatila,mogu mi slomiti srce,narusiti zdravlje,ali nikada me ne mogu psihicki i duhovno slomiti.Ne mogu slomiti moje JA!

9. Um.. ja sam ludo zaljubljena u Džejmsa Dina, ima li meni pomoći?

10. A, bre, Šano, kuliraj čoveka, nađi neki hobi, uživaj u životu. :) Ako je neko u stanju da te učini tužnom, zašto da mu to dozvoliš?!

11. Nasla sam ja i hobi,i nekog ko bi bas hteo da mi bude decko,i nekog ko bi hteo da mi bude jebac,uzivam preko dana,nije da se ja bas bedacim ceo dan,mene samo to hvata uvece.A,imam i ja dusu i prosto moram.

12. A,on ne moze da me ucini tuznijom nego sto sad jesam i to je dobro!

13. Hm, Šano, on je valjda sa sajta otišao odavno.

14. P.S. Jos razmisljam da li cu konzumirati decka!A jebaca za sada necu,nisam u tom fazonu,ali polaskana sam sto eto neko i mene ovakvu blesavu zeli.:)

15. Hm,Shiva on ce sajta tek da ode,posto je plasljiv!Inace on retko kad dolazi tako da ne moram ni da brinem da li ce otici.Kao sto rekoh ne postoji stvar koju bi on mogao da uradi i da ja postanem jos tuznija.Za sada sam mirna i hladne glave diskutujem o ovome.

16. Plašljiv? Uplašiće se tvog javnog otvaranja duše? A nije ga strah da ti priča svašta? Fin neki mladić, đentlmen.

17. Ma, đentlmen do mojega!

18. Rado,da tebi kaže vampirko nešto bez ljutnje

19. Baš vas briga za mene i Džejmsa Dina.. 'de će vam duša...
    Idem da se žalim vodovodu!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.