Ordinacija za ljubavne probleme

1. Romantika... tera čoveka da se u kriznom momentu otvori nekom, a u "normalnom" stanju to ni sebi ne bi priznao.

2. Обрисан спем. И убудуће, Шана, без објављивања приватних порука. Не би било лепо да неко објави твоје поруке.

3. Bravo Dzimi!Ajmo jedan aplauz!
    Sto se tice privatnih poruka,u pravu si!Necu vise!Ovo je tema za ljubavne probleme,a ne stomacne(dijareje)

4. Meśo, šta radi pašče?

5. Harlekine, pa zar nešto ovakvo da ostane neprokomentarisano? :)

6. el znate za onaj izraz "ne bi je tako ni bacacem plamena".e pa ima ovde jedna osoba kojoj odgovara ovaj slogan....

7. Laki,znam na koga si mislio,i veruj mi da je ta osoba srecna zbog toga.Ona tebe ne bi takla ni blututom!!

8. ajde bre sta se prepucavate kao decurlija neka tu, idite otvorite temu vrtic pa se tamo zamlacujte

9. nisam znao da mesa ima takvo misljenje o meni.....
    Inace da tebi shano da cika laki jedan savet za sve tvoje probleme.Ima jedna radnja koja se zove "sex shop" i tu imas svakakve stvari,a ti trazi od prodavca najduzi i najdeblji vibrator koji imaju.potrazi i neki lubrikan,ipak je bolje sa njim.E onda kada dodjes kuci,uzmi svog malog prijatelja i daj mu neko ime da bi ga zamislila kao stvarnu osobu.Namazes ga lubrikantom,zavalis se u krevet ili sofu,nadjes na red tube ono sto te pali i pocnes da ga zabijas u svoj polni organ.
    Ujutru ce ti sve biti lepo jer si celu noc vodila ljubav sa Bred Pitom,a on se ni na sta nije zalio,cak ni rec nije reko,i jos je posle spavao na patosu.Ujutru ne trazi ni da jede ni da se tusira,samo keca kada se tebi hoce....
    ja misli da ce ti ovo posluziti da zaboravih probleme....a ako i to ne upali uvek mozes da sjebes neki brak i da se jebes sa tim mladozenjom.....

10. A,Laki otkud ti znas da bi meni ovaj tvoj savet pomogao?!Da nije tebi to slucajno pomoglo?!:D

11. Pa vidi se odavde da te svrbi pica,pa reko,ako ne mozes da nadjes muzjak ti se jebi sa gumenom kitom.A ja nemam tih problema pu pu pu,daleko bilo :)

12. Pa,nemas VISE tih problema!

13. hahaha, zajebi šano, u ovom duelu ne možeš pobediti, ovaj laki iskusan

14. Pa,vidi se da je iskusan!Savetuje mi sve ono sto je on isprobao i sto mu je pomoglo!

15. Dobro ne moras odma da se ljutis i da mi izvrces reci,ja ti dao savet a ti ovako.koje si godiste inace?
    I da,e si razmisljala o promeni avatara,ovako samo pravis kontra efekat...

16. Ja sam 92.A,ti?
    Ako ja pravim kontra efekat,sta bi onda trebalo reci za tvoje voljene dlz,artemidu i selenijum(nemam nista protiv njih).:)

17. "nisam znao da mesa ima takvo misljenje o meni..... "

Laki, o čemu ti to?

18. ma zezao sam se meso malo :)

19. Jako sam zaljubljen u Artemidu, sta da radim?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.