Ordinacija za ljubavne probleme

1. Pa,sarmiraj je!Ti to najbolje znas,sta si se sad umusio!svaka devojka je tvoja devojka(sem mene,i bogu hvala za to),i ti si svoja devojka!Sto ne bi i Artemida bila tvoja devojka.:D:D::D:D:D:D

2. Ja sam da kazem da trenutno nemam ljubavnih problema.Zaljubila sam se ponovo i u neizvesnosti sam!To je za sada dobra vest!
    Prebolela sam onog kog je trebalo da prebolim!!!!To je najvaznije!!!!I trudicu se da vas sto manje smaram sa svojim ljubavnim bubicama.
    :D
    Volite nekog i neka neko voli vas.:D

3. o majko moja, kakva tema....

iskreno, mislila sam da ovde niko nece postovati

4. Znaci ja sam se zaljubila ko kreten u gradonacelnika Beograda i ne mogu da ga izbacim iz glave.Ne mogu da ucim jer zamisljam njegovu ridju kosu i plave okice.
    Smaram svoju sestru time i ona ce vise da poludi od mene.
    Pisem pesme i nepopravljivi sam romantik.Zvucim debilno ali sam ozbiljna i za mene kao da nema leka.:)_)))))))))
    Gledam vesti i prenose skupstine i adovala sam sve njegove profile na fejs.Samo zbog njega sam i otvorila fejs.
    Ljudi pomagajte i nemojte samo da me saljete u Lazu.:))))))))))))))))))))))))))

5. Evo,upravo pisem uput za Lazarevica,ne mozes se izvuci sa ovim,to bi bilo nepravedno!

6. :)))))))))))
    Znaci ja ne znam sta cu sama sa sobom!Imam pet jedinica,roditelji ce da me oderu.Koliko pisem pesme o Djilasu ima ceo Grand da ima hitove.:))))))

7. Zao nas je,i mlogo se izvinjavamo,ali za ovo se nekad islo na lomacu,sreca tvoja pa smo demokratsko drustvo,bice ti lepo u kosuljici sa predugackim rukavima,mozda i dodje gradonacelnik da te poseti :)

8. Ne u stvari ja nisam luda.Ja sam samo nolajferka i besposlicarka i nemam zivot.Mozda sam se zbog toga zaljubila jer me je zaludela televizija.Televizija je bila prijatelj svih ovih godina.Izacicu napolje i naci si decka.

9. I to pod hitno!I da bude crn i maljav,da lakse prebolis dzindzer gradonacelnika!

10. Jaoooooooooooooooooooooooo mozda cu da se unormalim i da vodim normalan zivot ali gradonacelnika necu moci da izbacim iz glave.:)))))))))
    Imas ti neki predlog?

11. Ja rekoh vec.Moj predlog je da nadjes crnog,maljavog,clana Radikalne stranke.Izbacices Djilasa iz glave,automatski.

12. Jao radikali su mi svi odbojni, a cujem da su losi frajeri i da veze s vezom nemaju.Djilas je ipak iskusniji, zenio se tri puta i svalerisao puno.Ih sto volim takve.Na celu mi pise da volim takve.
    Idem ja sad napolje da vozim biciklu i da se usput razbijem negde.

13. Мртва ова тема. :)

14. Mrtva... Ali tu sam ja :D

15. Ти си ијатар за љ.проблеме?

16. Možda ih i imam, ali ih sam rešavam. Nisam baš tol'ko poludeo da o tome pričam, pogotovo da pišem sa nekim.

17. imam problem...

Mnogo jebem.

18. Otfikaris jaja i neces vise mnogo da jebes.

19. Kaži joj da je voliš.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.