Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa,sarmiraj je!Ti to najbolje znas,sta si se sad umusio!svaka devojka je tvoja devojka(sem mene,i bogu hvala za to),i ti si svoja devojka!Sto ne bi i Artemida bila tvoja devojka.:D:D::D:D:D:D
Ja sam da kazem da trenutno nemam ljubavnih problema.Zaljubila sam se ponovo i u neizvesnosti sam!To je za sada dobra vest!
Prebolela sam onog kog je trebalo da prebolim!!!!To je najvaznije!!!!I trudicu se da vas sto manje smaram sa svojim ljubavnim bubicama.
:D
Volite nekog i neka neko voli vas.:D
o majko moja, kakva tema....
iskreno, mislila sam da ovde niko nece postovati
Znaci ja sam se zaljubila ko kreten u gradonacelnika Beograda i ne mogu da ga izbacim iz glave.Ne mogu da ucim jer zamisljam njegovu ridju kosu i plave okice.
Smaram svoju sestru time i ona ce vise da poludi od mene.
Pisem pesme i nepopravljivi sam romantik.Zvucim debilno ali sam ozbiljna i za mene kao da nema leka.:)_)))))))))
Gledam vesti i prenose skupstine i adovala sam sve njegove profile na fejs.Samo zbog njega sam i otvorila fejs.
Ljudi pomagajte i nemojte samo da me saljete u Lazu.:))))))))))))))))))))))))))
Evo,upravo pisem uput za Lazarevica,ne mozes se izvuci sa ovim,to bi bilo nepravedno!
:)))))))))))
Znaci ja ne znam sta cu sama sa sobom!Imam pet jedinica,roditelji ce da me oderu.Koliko pisem pesme o Djilasu ima ceo Grand da ima hitove.:))))))
Zao nas je,i mlogo se izvinjavamo,ali za ovo se nekad islo na lomacu,sreca tvoja pa smo demokratsko drustvo,bice ti lepo u kosuljici sa predugackim rukavima,mozda i dodje gradonacelnik da te poseti :)
Ne u stvari ja nisam luda.Ja sam samo nolajferka i besposlicarka i nemam zivot.Mozda sam se zbog toga zaljubila jer me je zaludela televizija.Televizija je bila prijatelj svih ovih godina.Izacicu napolje i naci si decka.
I to pod hitno!I da bude crn i maljav,da lakse prebolis dzindzer gradonacelnika!
Jaoooooooooooooooooooooooo mozda cu da se unormalim i da vodim normalan zivot ali gradonacelnika necu moci da izbacim iz glave.:)))))))))
Imas ti neki predlog?
Ja rekoh vec.Moj predlog je da nadjes crnog,maljavog,clana Radikalne stranke.Izbacices Djilasa iz glave,automatski.
Jao radikali su mi svi odbojni, a cujem da su losi frajeri i da veze s vezom nemaju.Djilas je ipak iskusniji, zenio se tri puta i svalerisao puno.Ih sto volim takve.Na celu mi pise da volim takve.
Idem ja sad napolje da vozim biciklu i da se usput razbijem negde.
Мртва ова тема. :)
Mrtva... Ali tu sam ja :D
Ти си ијатар за љ.проблеме?
Možda ih i imam, ali ih sam rešavam. Nisam baš tol'ko poludeo da o tome pričam, pogotovo da pišem sa nekim.
imam problem...
Mnogo jebem.
Otfikaris jaja i neces vise mnogo da jebes.
gurni joj prst u rch
Kaži joj da je voliš.