U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Uff, zajebano. Kakav je njen stav o tebi?
Aj hev van problem. Sam se zaljubio u naj drugaricu, šta da radim ljudovi?
Posto si vec u friend zoni, budi direktan i odmah trazi picke. Zajebi odlaganje, kontraproduktivno je.
Ма боли те курац, засери пријатељство.
Šta ga potpaljujete. Pokloni joj nešto što voli, izvedi je na romantičnu večeru, poklanjaj joj češće ali nemoj da preteruješ, a ostalo će samo doći.
Да ли ти Вучице заиста верујеш у то?
Tako me moj muž osvojio. A prvo smo bili drugari. :)
Šta ga potpaljujete. Pokloni joj nešto što voli, izvedi je na romantičnu večeru, poklanjaj joj češće ali nemoj da preteruješ, a ostalo će samo doći.
Ovo je upravo ono sto ne treba da radis. Tretiraj je kao kucku i pocece da se lozi na tebe.
Па били сте другари, ови су
није то исто...
E, kako vi muški pojma nemate.
Pa onda neka počne da se pomalo glupira i da je muva.
Прво нек испита да ли је то "другарски" зацементирано... Ако јесте онда нек не упропаштава пријатељство џабе.
Ово што Тоњелие препоручује гледам сваки дан како ради лајк а чарм...
Niko se vise ne lozi na romantiku, ako tako nastupi, nece je smuvati.
Одма' нападај.
Лол, па кад би га жене училе увеле би га у фемили а не френд зону..
Хахахахахахаах
6 PUTA MOGU DA JEBEM, SEDMI TRALJAVO..
PA AKO MOZ DA MI SE POMOGNE PO TEM PITANJU...
Нема ти помоћи. Мораш да нађеш орах и да га изубијаш, и удаћеш се следеће године.
Njaaah, da se smuvam sa najboljim drugom. Nikada. Nego, mi smo sklopili dil, da ako budemo sami i stari sa tonom mačaka da se uselimo da živimo u zajednici ljubavi i prijateljstva. Ali on nikada neće biti sam, on je mnogo hoćan, samo što on mene ne pali, znam ga iz pelena.
Oćeš da je ,,voliš‚‚ ili da joj praviš ljubav?
Aaa, kol'ko saveta. Dobri smo, mislim da bi moglo biti neš, ali nisam baš siguran. Možda me to koči.Da li odma da kažem, ili da je muvam?
Е онда не знам, ако је тако, препуштен си сам себи МАЈ САН!!! КЕРИ ОН ЕНД МЕЈ Д ФОРС БИ ВИТ ЈУ!! или тако нешто...
Hahahah, Enemy, koja na to ne bi dala?