Напишите неку комичну лаж о аутору изнад VIII

1. nadlanu mu je neki dan skinula gaće

2. tdj nosi pojas nevinosti

3. predrazinjo mi je oduzeo nevinost, juče

4. tdj nije krvarila uopšte :)

5. predrazinjo misli da sam ga zajebala

6. tdj gubila nevinost 10 puta

7. predrazinjo mi ne veruje da mi je drugi

8. dlan tek treba da izgubi nevinost

9. tdj se ponudila da mu obavi to :)

10. dlan je ljubomorna zbog toga

11. tdj odmah nadoknadila to sa trojicom

12. predraž je u depresiji i nekontrolisano jede med i oraHe

13. predrazinjo je gledao i učio se

14. tdj ne zna šta je vibrator, misli da se to jede

15. predrazinjo mi je pokazao na ličnom primeru kako se koristi

16. tdj je ostala bez daha i odmah naručila 3 komada, za svaku rupu po jedan :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.