Jana> je napokon dobila prekršajnu prijavu. Opštinski sud u beogradu joj je dao meru obaveznog lečenja od nudizma i ovisnosti o internetu. Kako tanjug javlja, Jana> će uskoro biti prebačena iz Zemuna na lokaciju Željeznik da poboljša uslove saobraćaja na tom delu grada.
PSV me je zvao nocas oko 2...preskocicu pricu o dahtanju u slusalicu...to vas ne zanima.Imao je jedan problem i to kakav? Lepo je sedeo na zemuskom keju sa gacicama kod zglobova i "mesio malisu" navatala ga policija i naravno on je pozvao mene.. Ah da zaboravih da vam kazem...svaki put kad je neka cica prosla on bi vikao
"Draga ukroti ga!!!!"
PSV ne podnosi žestinu, samo padne i počne da peni.
Zaphod nosi gaće na glavi umesto kape.
predrazinjo nosi brus umesto ušiju
Zaphod983 igra janjine sa svojim izmisljenim drugarima.
hahaha
Janjine,janjine, kupusa i slanine
Remorker piše s desna na levo
Zaphod983 se igra sa barbikama
MSV redovno bije ćaleta iz čista mira. :)
Pridržinjo se zaljubio u pandurku, dok mu je pisala kaznu za prekoračenje brzine, jer se strašno pali na dominantne ženke :).
Euglena maze pete krem sirom i jajima da joj budu meke ko bebina guza :)
Јана не чисти кухињу.
Hipnos ima odnose sa muminom, ali ne ovim iz Love hunters-a već onim iz crtanog.
:)
ПСВ стражари по цео дан испред локалне биртије.
Hipnos plače kad od muke kad svrši.
Предражињо је дрзак и крајње безобразан.
Hipnos voli da nosi muški donji veš.
PSV ima dupence.
Mali prst je poreklom saskvač ili bigfoot.
PSV zavija na mesec..sve dok ga ne opomenu da je vampir a ne vukodlak
Jana> je napokon dobila prekršajnu prijavu. Opštinski sud u beogradu joj je dao meru obaveznog lečenja od nudizma i ovisnosti o internetu. Kako tanjug javlja, Jana> će uskoro biti prebačena iz Zemuna na lokaciju Željeznik da poboljša uslove saobraćaja na tom delu grada.
PSV me je zvao nocas oko 2...preskocicu pricu o dahtanju u slusalicu...to vas ne zanima.Imao je jedan problem i to kakav? Lepo je sedeo na zemuskom keju sa gacicama kod zglobova i "mesio malisu" navatala ga policija i naravno on je pozvao mene.. Ah da zaboravih da vam kazem...svaki put kad je neka cica prosla on bi vikao
"Draga ukroti ga!!!!"