Напишите неку комичну лаж о аутору изнад VIII

1. Ming je emo ikona.

2. Cold man je stlista Merlin Mensona

3. Минг воли фиштрите.

4. Mara se hrani samo u McDonaldsu, pa i izgleda u skladu sa tim

5. Минг је кобасичарски шегрт.

6. Mara je trudna i nosi trojke

7. Минг ће да јој крсти децу.

8. Mara se pokajala kad je čula imena koja je Ming dao deci

9. Минг је највише подврискивао уз музику на крштењу.

10. Mara je jedva dočekala porođaj da bi mogla da se napije

11. Минг једе резанце без супе.

12. Mara iz supe naviše voli pileću trticu :)

13. Ming iz supe najvise voli svoje sanke, koje nije koristio vec 6 godina, al svako vece ih obidje i pokrije da ne zebu.

14. Dok je pokušao da pomogne svom tati u vučenju velikog preko-okeanskog broda u luku, mali Remorker je zaje* stvar i nasukao ga na grad Njujork.
    Ne, čekaj... to nije laž...

15. Sinoć u glavnoj sali restorana Jadran na novom Beogradu, naš poznati kantautor i pevač Piro je održao oproštajni koncert za svoju publiku sa kosova. Da podsetimo. Piro nakon neuspešne karijere Bas gitariste u žarkovačkom Korn bendu "Kornet", otkriva ljubav prema splavovima i započinje neuspelu karijeru po adi, Savskom keju i novosadskom peščanom ostrvu.
    Piro nakon proterivanja iz Žarkova se seli u podrum pomenute kafane Jadran i tu živi kao podstanar već 2 godine. Na konferenciji za novinare, Piro je izjavio da nakon 5 godina bavljenja muzikom ne vidi neki napredak, te je odlučio da svoju karijeru nastavi u pomenutom restoranu kao pomoćnik kuvara.

16. Pa, jedina laž ovde je da sam pomoćnik kuvara.... Ja samo perem sudove tamo.
    Da... i ponekad sam muška kurva.
    Ccccc.... ne umeš ti da lažeš PSV.

PS: PSV je napravio svinjski grip, kada je pario krmaču sa golubom koji je imao ptičji... :(
    Zao čovek... Pardon, vampir.

17. Pa samo sam hteo da dokažem da svinje mogu da lete :)

Piro je pohotni student iz filma "Varljivo leto"

18. Ne, ja sam Perica!!
    PSV je bibliotekarka iz istog filma... :P

19. Piro je bežao sa časova fizičkog u osnovnoj školi, i zato je ostao neplivač.

20. Reservoir dog je beli tigar koji stize u beogradski zoo.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.