Nastavak Smiješnih slika

  1. Šta zaključavate jebote, pustite ljude da završe diskusiju.. Jebem ti takav forum kad čim počne neka konverzacija koja nije uvlačenje u šupak jedan drugom odma se zaključava

    NEK SE NEŠTO DEŠAVA NA MRTVOM FORUMU!

  2. Озбиљно људи, одбановали сте све супер, два бамбија, али било која мања препирка тема под катанац, аутори бановани, јеботебог не правите од вукајлије ана.рс форум.

  3. SVA SREĆA PA SU ODBANOVALI OVE ŠTO ZNAJU DA POTPALE FORUM INAČE BI I DALJE U VRHU BILA TEMA "MORAM NEKOM DASEIJZADAM"

  4. eh, a bilo je kao ajaksova 10 puta više na ovoj (za slike) temi, tome je i služila nekada.. ali no no no pazi na ponašanje, lajkiraj. na fejsbukovom odseku za sujetu si

    ОВО ЈЕ ЈЕБЕНА ВУКАЈЛИЈА.

    +++

    hvala sanšajne.

    oops, nisam tamo ni stigla da učestvujem

  5. Ništa mi nije jasno.

  6. Marcipan,
    Bez obzira na to šta život nosi, NE MENJAJ DILERA!!!1

  7. sta je bre zakljucano? o cemu ti to? daj link

  8. A realno svi koji postuju svoje slike na fotografije vukajlijaša vrlo dobro znaju šta mogu da očekuju od drugih članova, štakojikurac sad kao niko ne sme ništa da prokomentariše, bilo pozitivno, bilo negativno, pa valjda za to forum služi.

  9. hoćemo da se kurac sisa pička dešava na forumu

  10. Podržavam štakojikurac se zaključava

    A realno svi koji postuju svoje slike na fotografije vukajlijaša vrlo dobro znaju šta mogu da očekuju od drugih članova, štakojikurac sad kao niko ne sme ništa da prokomentariše, bilo pozitivno, bilo negativno, pa valjda za to forum služi.

    OVO

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.