Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. У ПРИНЦИПУ ЈА УОПШТЕ И ГЛЕДАМ ОВУ РЕПКУ САМО ЈЕР НИЈЕ ТУ КЕШЕЉ.

2. Ima li Crvena furija odgovor

3. Mnogo bih voleo da ih jebu Grci. Spanulis je najveći car koji igra basket na ovom EP i bilo bi baš lepo da se ukrstimo s njima u polufinalu nekom. Jebali bi nas, al' bi prštalo. I bežali bi od Krleta lolo

4. Досад нас је служила срећа, тако да очекујем да нам окрене леђа, додели нам ову луду православну "браћу" са којима ћемо одиграти егал утакмицу неких 37 минута, а онда ћемо већ до краја 39. минута бити уринсани од стране Спанулиса.

5. Ma staviće ga Marković u džep. :)
    Nego, odigrali smo dobru utakmicu protiv Litvanije (jer su oni bili loši al' 'ajde), dobro poluvreme protiv Hercegovine, dobru četvrtinu protiv Letonije. Sve ostalo manje-više očajno. Dakle ni 2 cele dobre utakmice. I sad sve vičemo "ma dovešće to Duda u red od sutra". Sve će biti bolje od sledeće. 'oće kurac, samo je pitanje kad će opet da nas usere dobra partija, da l' protiv Francuza ili u četvrtfinalu.
    Ala mračim k'o dzankee

6. Дефинитивно нам форма опада од почетка првенства, једино што ме теши је да овај млади тим може у сваком тренутку да се напали и победи сваку репрезентацију на овом првенству.

7. Нешто сумњам да ће Грци проћи.

8. na kojim drogama moraš biti da kažeš da je Krstić čista četvorka

Погрешио сам, и?

Туцани и Газимудо, ја не знам у ком сте фазону да ме нападате ко да сам Дудин ПР... И да ми објашњавате да је Милосав тимски играч, јесам ли ја рекао да није?

Све што сам рекао је да верујем Душану матором и то је то...

9. Grci ako izgube večeras mislim da gube svaku šansu za prolaz dalje s obzirom da su preneli krompir iz prve grupe.

Konjevi jeste to ta tekma ali koliko god nemao nikog raspoloženog od saigrača ne šutiraš trojku u trećoj sekundi napada iz trka i preko ruke pa tako 5-6 puta.

10. Спанулис се разиграо.

11. Od 60 poena Španaca, 15 dao Gasol i 20 Rudi Fernandez. Ako naletimo na njih, Krle može da sjebe Gasola bez problema, a Fernandez ne može da da preko 35 poena sve i da ga Duda čuva. Dakle dobijamo cigane 72:64 koispičke!

12. Pseto ja samo diskutujem ne napadam te, niti iam razlog. Nego ti kažeš možda je ovo ja dam argument zašto to ne bi moglo da bude. Verujem i ja Duletu Vujoševiću više nego Dudi i Željku zajedno pa opet kad pogreši ja kažem pogrešio je. NIko nije nepogrešiv a Duda se vrv nadao da će Lučić da bude zdrav a posle nije hteo da kaže pojeo sam govno Milosave dolazi.

Stvarno mi ni na kraj pameti nije bilo da te "napadam".

13. Ja Dudu ne volim jer stavlja svoje interese ispred repke i nešto palamudi, to sam već i rekao. Dobar je trener, dokazan. Ali Kari i Željko će mi uvek biti ispred njega.

14. "BRAMOS SUTIRA AKO POGODI.....E ONDA BRAVO MAJSTORE! BRAVO MAJSTORE!"

15. Dobiše Grci ladno.

16. ''VREME RADI ZA ŠPANCE''

AHAHHAHAHAHAHA

17. Meni je Duda naš najbolji trener, ali samo zbog toga što mislim da ni Kari ni Željko ne bi mogli napraviti ni blizu ovakav tim kako ga je on smandrljao, volio bih makar da poslije Dude neko od njih preuzme, pa da vidim kako će biti, jer su svakako oni najbolji poslije njega. Ali od toga nema ništa, Kari skup, a Žeca se opekao sa budalama, a sad je još gore stanje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.