Европско првенство у кошарци-Словенија 2013

1. Gagić jako bitan šraf!

2. КОЛО ВОДИ ВАСА

3. Мицић ће бити врхунски кошаркаш! ВРХУНСКИ

4. Ne znam koji smo na tabeli jer je to nebitno, bitno je samo koliko bodova prenosiš...a mi smo osigurali maksimum.

5. Први смо свакако. Победили смо у међусобном дуелу све ове који сад имају 8 бодова.

6. Gagić jako bitan šraf!

Hahaha, za šta i koga?

7. Bruce, idemo kao prvi, ne kao četvrti

8. Ako pobedimo da, ali ako izgubimo sa, na primer, 12 razlike onda smo treći...

9. Није битно који смо, битно је да преносимо 4 поена јер смо победили друге две репрезентације које пролазе уз нас.

10. Срамота да нас добију ова говна.

11. Da, ali opet idemo sa maksimumom u drugu rundu

12. брусе, који смо на табели нема никаквог значаја, битно је само то да идемо даље и преносимо максимална 4 бода, све остало је небитно

13. ma to me ne interesuje, računam da ćemo pobediti, samo pitam da li postoji šansa da NE prođemo...

14. Brus i ako izgubimo sa 50 razlike opet smo prvi jer u krugu sa bosancima litvancima i letoncima imamo 3-0
    Utakmica je nebitna rezultatski gledano

15. Не, ми ћемо из ове групе пренети у нову групу 2 победе, а две екипе, које из наше групе уђу у ту нову групу преносе пораз против нас. Ми крећемо онда са скором 2-0, а они 1-1. Бољи смо.

16. Да постоји шанса да не прођемо Крле би играо и имао неких 25 поена до сад.

17. Znači, ne gleda se koš razilka? Samo to me zanimalo...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.