Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nismo ih pustili, pobedili su nas. Ako pod puštanje ne računamo odmaranje Krleta i Stefija polucrnca.
A MOZDA NAM SVIMA FINSKA DA SEVERNJACKI LADNI KURAC POPLAVILA SAVA!!!
Мито, не знаш какав сам блам осетио од твог статуса. Иди спавај дете, сутра школа.
МИ ИМАМО СВЕТОГ САВУ А ВИ СВЕТОГ НЕКОГ БЕЛГИЈАНЦА
СВЕТИ САВА СВЕТОГ БЕЛГИЈАНЦА ЈЕБАО У БУЉУ
И ДЕ МО
Дај статус :)
Ово је сасвим лепо. Одморили смо Крлета, одморили смо Стефија питбула, пренели 4 бода, играмо против нејаке Белгије прву, и ту већ чекирамо карту за четвртфинале. После лагано, па шта буде. Овде већ нема резона калкулисати, јер је апсолутно непредвидиво на кога идемо тамо.
Тај рад.
PRC!
Kaže veći broj crnogorskih navijača je posle utakmice pitao, da li se neko vraća za Beograd :D
Čim nisi izveo prvi tim...
Hahahahah a znao sam, samo sam te zamišljao kako mi komentarišeš status
ZAPATA KAKO TO MISLIŠ NEJAKA BELGIJA MOJNE DA BUDEŠ OPTIMISTIČAN SAD KACMO STIGLI DOVDE
ТАКОЕ ЗАПАТА РЕЦИ ДА СУ ОНИ ВЕЛЕСИЛА А ДА ЋЕ КРСТИЋ СЛОМИТИ НОГУ И ОСВАЈАМО КОМОТНО
Али нисмо ми то због њих, него због себе. Клинци који су играли, су играли на победу, друга ствар што им фали много искуства.
Млад је Мита, приличи му да буде оптимиста.
Ja se nešto ne plašim te Belgije jebiga... Trebalo bi(mada bi svašta trebalo) da se mačujemo samo sa Francuzima iz te grupe. Videćemo.
Hteo sam da kažem da su momci koji su igrali dali maksimum.
I Francuzi 4 boda preneli, biće tu klanje oko prvog mesta
PA NA DAN TEKME STAVLJAM PESIMISTIČKI POST, PROCEDURA SI IMA, NE BRINITE NIŠTA JEBO VAS ŠTIMAC.
NE DIRAJ ŠTIMCA. NEMOJ DA PONAVLJAM.
Francuzi imaju teže protivnike.
Tu nema spora, koliko sam gledao igrali su odlično - jebiga, nisu to usrani fudbaleri pa da spavaju po terenu i da ih boli kurac pod čijom zastavom nose ciklama kopačke. Prozivam stručni štab da su se odlučili na kalkulaciju s mišlju "Zabole nas, mi idemo dalje ionako"...