Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Па ја, кад дође дотле може да нас боли патка, ми смо наш скромни циљ испунили. хехе Ја би' волео да добијемо Шпанце пре финала! Онда кад победимо Шпанију, ови остали ће да помисле јеб'о те, кад су ово Шпанцима направили, шта ће тек нама да раде и онда узимамо злато! Пајштасамреко!
Mi i Ukrajina u finalu! I tu izduvamo.
У ЧЕТВРТФИНАЛЕ САМО ПРАВОСЛАВЦИ
POWERSLAVCI DO POBEDE
Nemere, umiješaće se afrikanci.
БРАТЕ ДА ЈЕ БОСНА ПРОШЛА ДАЉЕ ОСВОЈИЛИ БИ, ТАКО КАЖЕ АЦО ПЕТРОВИЋ
TELETOVIĆ SA PARKINGAAAAAAAAAAAA, koji bog ovaj Edin
PRVO PELCOVATI FRANUZE!! RAAAA!!!
Штимац мађија једном руком шутира, оде у топ 5 само тако. Потез достојан млађих пионира Ас Баскета.
Bogdan je bio očajan! Odbrana kurac, pokrio se sa napadačkim učinkom, ali ne znam šta mu bi. Raško jeb'o dobro.
Nedović -26, Štimac -17 na terenu! Anđuša je isto u kanalu.
Šteta što ovo nisu dobili bez Krla i Markovića, poraslo bi im samopouzdanje.
I ono malo govno pod hitno da se iskoreni iz reprezentacije. Teo se povredi, oni povedu njegovu lošu kopiju, koja ajde što ne zna, već neće da igra odbranu, nonšalantno se ponaša u napadu, kao "ja sam frajer bole me kurac pajsadovo".
Nisam se nervirao uopšte, jer tekma ne znači ničemu, al' kad uđe on, srčku kad nisam dobio!
САД САМ СХВАТИО. Каленић је Паунић уместо Паунића. А Анђус... па то само говори кол'ко је Дуле кошаркашки џедај. Није га он за џабе одстранио. Анђус не постоји на паркету.
505 na fantaziju i jebem ti ovog spanulisa bio mi jedan od najskupljih a ima najmanje bodova
И мени Спанулис слаб. Мора да се опорави.
SVE TO DROGIRANO,,!!!
koja je ovo tuga od ekipe, e. zamisli neku srpsku repku od pre deset-dvaes godina da igra sa ovom sirotinjom...
npr. rebraca
Pa nije preolimpijski turnir, boli ljude kurac da se odazovu. Mi za sledeće prvenstvo moramo da imamo 2 puta bolji tim od ovog. Nači Teo, nači Luča, nači ovi da napreduju još, nači Milutinov, nači ŠTIMAC, JER JEBIGA SINE, MORAŠ I ZVJERI IMAT UTIMU.
Nači ako ovi ne izbore to sledeće prvenstvo, imamo kurac lolo
Он је Рашић.
А БОБИ МАРЈАНОВИЋ????