Баг: гробље дефиниција

1. Претрага на гробљу не ради како треба, показује само старије дефиниције.
    Био сам докон па сам проверио докле претрага сеже и то је 20. мај 2011. године (то је датум брисања). Начи јебига, дефке које су обрисане у претходне две године и мало јаче немеру се нађу вопште. Мислим могу, ал ко ће да пичи кроз 5066 страница, за сад.
    Ако може то да се среди, захваљујем.

2. И да, немогуће је отворити обрисану дефиницију да би се видели коментари нпр. Као што је некада могло у време ктитора.
    Ако није велики цим Кајзене, једна мала молбица да се ово среди.

3. Mi obični smrtnici nemamo pojma o čemu pričaš.

4. Kajzene,
    Najlakši način da se reši ovaj problem je da odštikliraš YeahBatch-u nekoliko definicija.

5. аџаџаџа

Није само због мене, траже ми људи да им проверим нешто а ја сам онемогућен.

6. Provereno ovo za pretragu, potvrđeno. Još se ja pre neki dan čudio što ne mogu da na groblju pronađem nešto...

Javljamo Kaizenu na mod forumu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.