а ту значи цугате, сунце ли вам жарко. а ја се питао зашто ме чак и цигани гледају ко клошара тамо на тргу.
јеботе, чак и просјаци траже цигару од свих крај фонтане сем од мене. баш ме забринуло :(
ништа. сад кад научим следећих 600 strana jednostavnog, i apsolutno neophodnog teksta, палим на путешествије у престоницу дизања руке на себе, па онда правац у лењинов парк, да на миру све то заборавим. ал ако опет буду били лигаши на тргу, и буду пуштали панонског говнара... >:(
obrati paznju. placam dobro "po glavi" ;>
ako se neki od njih nedajboze oklizne na prethodno pripremljenu poledicu ispred kuce... to bi bilo stvarno tuzno %-{
Ako ako!
Valja se :)
ovde? :)
http://www.balkanphotocontest.com/data/gallery1/101039/190981.jpg
Na tom trgu su deca crtala po pločniku kad sam ja poslednji put bio u SU :)))
Na tom trgu je juce obelezen 1. decembar :)
вруће...
http://img405.imageshack.us/img405/2641/slika012.jpg
овде
Jel bilo nekih praktičnih aktivnosti po pitanju 1. decembra? :)))
@P Videces
@GM nisi trebao to da mi otkrijes,sad cu da premazem klupe i fontanu smolom..
Zar nisu navukli najlon preko fontane?
стварно депресиван град :(
још да сам усликао ону на клупи поред моје што је УЧИЛА(?!)...
то беше пре месец дана. сад су је можда укондомили. Ч=
Hahahahaha imas takvih slucajeva :)
Lepsi ti je lenjinov park za cirku :D Centar mi je nekako.. Uff.. Suboticki..
лењинов парк? то онај поред ж станице?
Bas taj :)
а ту значи цугате, сунце ли вам жарко. а ја се питао зашто ме чак и цигани гледају ко клошара тамо на тргу.
јеботе, чак и просјаци траже цигару од свих крај фонтане сем од мене. баш ме забринуло :(
eto otkrila sam ti lepsu stranu subotice :)
tamo te niko nece cudno gledati.. mozda :)
ништа. сад кад научим следећих 600 strana jednostavnog, i apsolutno neophodnog teksta, палим на путешествије у престоницу дизања руке на себе, па онда правац у лењинов парк, да на миру све то заборавим. ал ако опет буду били лигаши на тргу, и буду пуштали панонског говнара... >:(
Srecno ;)
imas neke profesore u komsiluku? :>
mozda.. ne obracam paznju na komsiluk :/
obrati paznju. placam dobro "po glavi" ;>
ako se neki od njih nedajboze oklizne na prethodno pripremljenu poledicu ispred kuce... to bi bilo stvarno tuzno %-{
Malo pre promaši temu pa u "poruči autoru iznad" ubaci nebulozu....
ne razumem