Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
glavni - Stvarno je pokazao da je glavni, pravi domaćinski čovek.
velika ljudina od čoveka
боби браун - Isto kao i glavni, velika ljudina od čoveka i čast mi je što sam ga upoznao.
StefanKostić - nije više moderator
sretsam - sa njim sam najviše razgovarao i dečko je ok.
Mala Vidra - Ona u stvari nije Mala, već Velika Vidra.
Džonovan - stoni fudbal
Перовић - pozitivan zajebant kao i ostala ekipa koja je došla sa njim, ali sve u svemu pozitivni momci (valjda nisam pogrešio)
Leprikon - Mrcov
Tandrcak- ne mogu da setim lika, ali je bio, ili je samo pominjan, bem li ga.
CrnaBo i mylyca su lepe devojke, a imao bi ja još tu dosta toga da dodam, ali neću.
YeahBatch - On je za mene sinoć ostavio najveći utisak, pozitivan.
Potpuno suprotno od onog ka kim se pokazuje na sajtu (prema meni).
još od sinoć pamtim:KanameTosen,Бакшиш,Bili Sharp,Frankie Wilde,Мatriks,Remac i bio još neki koji liči na White ili Ludog Čaka, bem li ga ne mogu da se setim.
Sve ja razumem, ali ne razumem što si linkovao profile autora.
hahaaha, Billy, pa možda zbog silnog sveta koji nije sa Vukajlije, a silno bi želeo da sazna ko je ko :)))
Da me je*eš, ali nemam odgovor na tvoje pitanje.
E jebiga, ja nisam mogao doci. Bas se poklopilo da sam morao kuci za vikend.
Zhajk mađija. :-D Ja kad utrefim da dođem na neko okupljanje do tad će izumeti neki teleport, a rado bih popio pivo s vama.
људи се буне због слика лол....костићу у пвт ми пошаљи ја морам то да имам.
kaname, jel istina da nisi vise sa crnom bo? jel ti zato slike trebaju?
sto ste sklonili slike
ja taman hteo da ga onesvescujem :(
bacate rovca bzvz :(
Ma nema slika, pali vas Kostić.
Sledeci put da se odma plati sve sto se naruci, lakse je i vama, a ni oni nece moci kasnije da jedu govna.
Leprikon je dao 3000 dinara za račune što su ostali da se plate.
Kada ste se svi razišli ostali smo dub, big dipper, džonovan i ja, konobarica dolazi i govori da je račun 7200 a mi imamo 4200 i ostajemo kratki za 3000, znači ja koji sam popio vodu i pola piva morao sam da nađem načina da iskopam te pare da platim jer vjerovatno neki nisu bili takvi ljudi da plate ono što su popili ili su se preračunali pa platili manje nego što su popili.
Na kraju sam kontao da se vrate njih 5-6 koji su otišli zadnji i da skupimo pare i da platimo, leprikon se iznervirao i dao svih 3000 hiljade.
Glupo je zbog leprikona što je tako ispalo, čovjek došao iz austrije i ono pukao pare zbog gluposti....
Драгишићу, јес ти сигуран да си ми дао бут џолокиу?
A?
Није љуто јеботе.
Ni malo?
Јесте мало. Чини ми се само мало љуће од обичне фефероне.
Снимао сам се док једем ал ми се нешто појебо звук, окачићу.
A onda ok. Jebi ga kad nisu yeache. Trebalo bi dima semenke unutra da moš da sadiš. Jes celu izeo?
Ма јок, узо мало ко што си ми реко.