Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. govori da je račun 7200

Pričao sam sa glavnim i džonovanom, oni su regulisali svoje. Bobi Braun je takođe sigurno regulisao svoje, a čovek je okrenuo bar dve ture svima. E sad, znači da su ostali naručili 70 točenih piva, što je nemoguće, tako da se nemojte čuditi ako je sve to izmišljeno. Prošli put sam ja plaćao odmah, a sada rekoh pred kraj ću, i platio sam točena piva po ceni od 135din, iako je to cena za flaširano, konobarica nije našla za shodno da mi objasni i vrati kusur. Još mi i Kaname potvrdio da je 135din, jebem ga ludog. Iskreno, ne verujem da bi iko namerno eskivirao plaćanje.

2. te coporativne varijante su uvek zajebane.gomila ljudi,gomila cuge,ko ce to popamtiti.zato i konobarica moze da sazida racun ko da se pilo u hiltonu.ili je jednostavno neko pio,mahao rukama,turirao,a na kraju dao na gomilu kurac od ovce.sve u svemu,bili ste u oblomovu,nema sta da se bunite.

3. ја сам осто кратак ђемби за два пива. толко знам.

4. Ti si mi osto kratak za gajbu, izgubio si opkladu

5. АААААА ПИПНО САМ КУРАЦ ЉУТИМ ПРСТИМА ААААААААААААА

6. nek ti neko brzo isisa otrov!

7. Još mi žena upada u stan na momenat "ovo nije jogurt, nego Džela kuvao spermu". Samo izašla iz sobe.

8. ААААААААААА ЈЕБОТЕ КАКО МЕ БОЛИ КУРАЦ САД

9. HAHAHAHAHA JA OVO SKINO NA KOMP!!!

10. idi bre jebacu u kurac,popio si po litre jogurta.ja bi se onesvestio.

11. Како да не попијем јебем ти сунце знаш како је љуто.

12. Desu vam slike s tog okupljanja koj kurac?

13. Држо сам курац петнесдваес минута под млазом моде.

14. Billy, od tih ljudi koji si spomenuo da si pričao sa njima, najmanje se njima treba to spomenuti, ovo veze sa njima nema... Malo je samo pičkasto što su svi otišli bez da vide da li će možda trebati još nešto platiti, nije mi bitno da li je neko ovoliko dao ili onoliko, neko se zajebo ili nas konobari zajebali, kad je već tako onda ajde da se solidarišemo i svi damo podjednako i jbg, glupi smo i tako nam i treba.
    Meni je samo krivo što smo ono ostali nas 4 a svi prethodno dali pare onoliko koliko su mislili da treba i okrenuli se bez da pitaju koliko je račun i da li treba još.
    Ovako smo mi ostali i u fazonu nas peglaju da im ostavljamo lične karte i telefone (ne brojeve, nego baš telefone) i da kao nađemo sutra pare i platimo, malo se glupo osjećaš kada si popio jednu vodu i jedno pivo za čitavo veče a traži ti neko da platiš to sve.
    Problem je bio u 20-23 piva koja nisu plaćena.
    Mislim, na kraju je leprikon dao te 3000 koje su falile, meni je glupo zbog njega, ne bi se žalio ni sekunde da je nas 12-15 ostalo i da smo svi to podijelili i dali po 200 dinara i riješili bi problem.

15. Мени је глупо што педер није тео да ми узме паре.

16. Hahahaha koja kvalitetna budala ovaj Jebač hahaha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.