Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. Сад се ја осећам ко говно због Леприја ако је осто без кинте. Додуше, ја сам из оних гајби попио три, три и по пива, ал конто сам му дати бар сома, таман ми толико остало на крају кад сам дошо у Чачак. Јебига.

2. Смећари искористили доброћудног гастоса. Смрадови. Смрдите преко жице.

3. Жао ми Леприкона :(

4. a što vas jebe gvozdenović, a puca mu kurac za sve...

5. dajte da se otvori žiro račun da ga pomognemo, koliko ko može. vaše malo njemu mnogo. i da mu se odabere definicija.

6. И мени пуца курац само ние кул.

7. Леприконе, желио бих да помогнем. Имам неких шљива, прекостало. Пошаљи ми број жиро рачуна да ти шукнем то. Продај тамо, јебига.

8. ja ću da ga lajkujem sad odma sad.

9. Зовите и Ивану Жигон. Нека отпјева једну пјесму из косовског циклуса у Лепријево име. Заслужио је.
    ЛЕПРИКОН ЈЕ МУЧЕНИК. ПУКАО ЈЕ 30 ЕВАРА ЗА СРПСТВО.

10. dosta je bosna pila za dzaba na okupljanjima i sad kad je bosna trebala da iskesira odma prave problem... чобани једни, не можете без београда да организујете ни цирку, а овамо се курчите и сепаратишете...

11. mene strah da ne smrša Leprikon od sjekiracije :(

12. aj komentarišite vas dvojica na svojim kamenjarskim okupljanjima čobanijo katunska, vi biste kao plaćali račun a pola familije vam pobeglo u kosjerić od vendete

13. popusite mi kurac crnogorci

14. Paninaro tebi očigledno kad muneš rajderu kurčinu u rč osmozom pređe i taj nivo humora

15. dobro je, vidim da nije pao u depresiju. puši i ti kurac nama, Leprikone! :)

16. Шта је 30 евра у Црној Гори. Ја то пукнем за за споредне ствари на дневном нивоу. И ниси се нешто зајебао Лепри. Пуши курац и мени :*

17. панинаро што имаш америчку заставу на аватару?

18. aj komentarišite vas dvojica na svojim kamenjarskim okupljanjima čobanijo katunska, vi biste kao plaćali račun a pola familije vam pobeglo u kosjerić od vendete

Што је најцрње, Косјерић је основао Црногорац. :(((((

19. осново га курац црногорац

20. Антоније Косијер из племена Косијери јебо им ја матер.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.