Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. Čujem da ste napravili megaciganluk i da je Stankela morao da plati 30 evra umesto vas.

2. Posle laloši glume neku gospodu za nas ispod dunava, jevreji konjušari.

3. Како да не попијем јебем ти сунце знаш како је љуто.

verujem brate,samo sto bi se ja prosro da sam toliko jogurta popio.

Vejvrajderi

vejvara ostao da se uvuce za popust.

4. Ево осећам да ми кува у стомаку.

5. sada kada bacis tobla.tecnjak...

6. lolo milica namestila dođošima da plate sve, TO MILICE

šalu na stranu, ti što nisu plaćali su deca dođoša 100%

7. sve su to krajisnici.novi sad najveci krajisnicki grad.

8. Jeahbač, gde si našao papričice?
    One po Jutubetu su sve po nekim kesicama, preparirane, ove tvoje deluju sveže.

9. uvalio mu Dragišić neku domaćicu, a naložio ga da je ljuto :)

10. А што се тиче паприке, контам да није љута ко што треба да буде због услова у којим је гајена. Ипак је то тропска врста, из Инђије.

11. Жајковача

12. Kontam, Remče, u pravu si.

13. Samo da znate, dečko je zbog toga ostao kratak sa parama za planirani dolazak u Beograd posle okupljanja, on to neće da kaže jer je dobrica, ali evo ja kažem za njega, govna musava ciganska.

14. Kolko je prljav taj Novi Sad ja ne verujem.

15. Verujem da je tu bilo sigurno par par ekselans ciganštura koje su popile po tri piva i nisu dale ni dinar. Ali još veću štetu su napravili ostalih 80 posto ljudi, sa onim fazonom, popio sam tri piva, pa 200 dinara, šta kurac, dovoljno. Jao, cigani srpski jebote.

16. ma deca dođoša, veruj mi

17. Megaciganluk,gotivna riječ. Za razliku od Remca koji je pio vodu,ja sam lokao kao stoka,ali sam okrenuo jednu gajbu koju sam platio odmah i na ovaj dug na kraju dodao još 1000, od mene dosta. Plus sam donio litar rakije koja je tek načeta isparila u magli. Ne govorim ovo jer mi je žao, svakako sam namjenio to sve za okupljanje, a i Milica mi je posle kupila smoki. Ali stvarno ne kontam ljude koji se samo izvuku kao funjare. Ustvari kontam.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.