Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nek neko skloni ove Vidrine pedere, plaše narod lolo
pero je jos malo napred, tacno na cosku... skroz drugaciji raspored kafane i skroz drugaciji cigani. umalo se nismo jednom tamo pofajltali sa nekim crnogorcima, al nije lose
haha, komšinica mi pjeva u peru. hit!
Дајте неки локал са катастрофалним хигијенским условима ђе обитавају бубишарбе.
čep (45.252408,19.836268)
EDIT:
Mislim da je udruženje ribolovaca "Šaran" (45.256048,19.853856) pobednik po neigijeni i alkoholizmu. Mišovi, pacovi i zvinjedeti... podbulo!
EDIT2:
Prvi lokal sa leve strane u kisačkoj ulici koji nije pogrebno društvo. Kavana "Kod Zore" (45.263162,19.838827). Kafana je iskustvo. Jest skučen prostor, ali je doživljaj. Ne treba se navući.
http://www.youtube.com/watch?v=BM45Y-dJUxc
snimak nije mutan, realistican je
Ja sam za gej fensi atmosferu i okruženje.
Ima bre valjda neka pristojna pivnica u Austrougarskoj???
dajte nešto na vreme da znam kako bih počo da obrađujem ženu za odlazak
Ал је скино Синана лик јеботе! Јел стално пева тамо?!
хехе
ГДЕ ЈЕ ОВАЈ ЛИК ШТО ПЕВА СИНАНА!?
Јебеш ми матер, мораћу да почнем да читам постове. Дакле, кафана је Зора. АЛИ КО ЈЕ ОВАЈ ЧОВЕК?
Piši i mene
Фазон је што у Обломову увек можемо наћи места јер је завучен и не долази тако пуно масе, само што нису баш толерантни на рику и крајина стајл певање у касним вечерњим сатима, мада ко им јебе матер Главни им да бакшиш и ћуте хаха. Има крша локала у НС, само проблем је ђе одједном добити места за 30 људи без да не окупираш цео објекат.
ма јебе ми се, попијем мало па идем у клабинг свакако ТУЦ ТУЦ ПРЦ ТУЦ
Има ли неко из Лесковца или Ниша ко би ишао ? Јавите ми се у пвт ако планирате дидете
Може клабинг ол д најт гари.
Ako skontamo za čorbu možda dobijete i pojačanje iz ganjaluke na vama je da ugostite kako dolikuje , nači cirka , duvka , mrkanje domaćini da budete !!! KBO!
JA NE TRAŽIM MESTO ZA SPAVANJE JER NEMA SPAVANJA LUDILO HAOS AJDE
THAT'S THE SPIRIT!
Zato posle okupa tebe vodim gajbi. Ne brini, nema spavanja.