Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. Aj negde u Vjeternik ili Fjutog.

2. Aj negde u Vjeternik ili Fjutog.

:)))
    Aj ispred moje zgrade!

3. Jedan vukajlijaš mi je prošle godine pričao o jednoj kafani koju drži njegov ortak, na ovaj fazon što je Yeah opisao, bliža centru, zavučena, što je najbitnije, jeftinija.

Videću da obiđem to u sledećoj sedmici, kada se vratim u NS.

4. Све је истина, Нато. Ако нпр. код Воја наручиш сок, сипа ти у чашу из дволитарске флаше која такође стоји у замрзивачу и из које понекад потегне баба, тј. његова жена и врати је у замрзивач. Истинит догађај.

5. ако је та кафана рибар ја не идем, смарачка екипа тамо блеји ололо

6. Nije ribar, ne znam kako se zove, al' znam da nije to.

A i ono, imamo vezu, možemo rezervisati lokal samo za nas. Ionako će nas biti podosta.

7. Stefane, kad odeš proveri jel stolice cepaju čarape il da dolazim u radnom kombineuuu.

8. Jedan vukajlijaš mi je prošle godine pričao o jednoj kafani koju drži njegov ortak, na ovaj fazon što je Yeah opisao, bliža centru, zavučena, što je najbitnije, jeftinija.

"Becarac", temerinska 22 (il 23), preko puta pijace. Rade celu noc, oko 1-2 krecu cigani s muzikom + mozes rostilj naruciti, a cuga nije skupa: pivkan 100-120 din

mada i ribar je ok, ima zajecarsko (1oo dina)

9. Bećarac je bukvalno na 300 metara od mog stana. Tamo ni pijan na ekseru ne bih ušao u 7 ujutru nedeljom po čašu vode, a kamoli da organizujem nešto.

A i ti očekuješ da se u kraju gde žive pretežno cigani, u kraju gde je završio moj bajs, okupe krajišnici, nacionalisti, nacisti, srbende i ostali i da to sve prođe bez ikakvih problema? Ha. Ha. Ha. Pederi me mazili.

10. Kostiću parkiraš bajs ispred kafane, vežemo ga lancima i katancima za neki stub (evo ja ću da se izvrnem za lavlju kandžu, ionako bleji u garaži) i dok se mandovi svađaju ko će da drpi novi šimano menjač i utopi felne od aluminijuma ljudi mogu da piju piće na miru.

11. je l' ovo marvelj desno?

piši i mene.

ps.
    haha, ima ona kafana pero u temerinskoj, na ćošku sa almaškom :D

12. To je Bećarac.

To nećemo.

Nikako.

EDIT:
    Aha, ta pored. Ne. Ni ona. Nikako.

13. Најбоље опет да идемо међ металике и педере. Дај јеботе, онолики град, мора дима нешто.

14. Piši i mene..
    Ima jedna kafana u Jevrejskoj, zove se Greda. Strogi centar, jeftina cuga, enterijer ko u babinom špajzu i brkata konobarka. Bio par puta, nije loše...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.