Novi ban pazlov Sta ocekivati?

1. E do kurca. Prljave mi šerpe. Gladovaću, boli me kurac.

2. jebacemo balije ole

3. Ja iskreno nemam pojma ko si ti a vidim da si već više od 2 godine na sajtu. Hmmm... pratiš sve što ja pišem na sajtu i drkaš iza monitora.

Duze sam od tebe ovde, ali to sto se ne eksponiram kao ti ne znaci apsolutno nista. Ne pratim ja nista, samo vidim da volis spemovat' vise nego leba jesti.

4. stop spem ovo je operativna tema

5. Spagete s tunjevinom? Kardinalna greska!

6. aj uklonite ovog rasnog, smara.

7. pa da je tako ti bi davno bio odstranjen

8. Spagete s tunjevinom? Kardinalna greska!

Što brale? Ja sam toga pojeo tonu do sad.

9. Duze sam od tebe ovde, ali to sto se ne eksponiram kao ti ne znaci apsolutno nista. Ne pratim ja nista, samo vidim da volis spemovat' vise nego leba jesti.

Važi.

EDIT: Hoću reći: "Pa važi."

10. dilane dodaj malo maslina i bice super

11. Ignoriši ga, Pazle, neće ti to tesko bit. Sad je napisao dva posts to mu je za ovu godinu puna norma.

12. janpi sta da ja pricam sa tobom kad ti je zivotni uzor gazimudo

13. Kako da ga ignorišem paninaro? Još mi nije dao nijedan plus a prepucavamo se veće pola čuke (računajući zaustavno vrijeme)

14. E jbg, nije mu to u redu.

15. Okle mi masline? Ja sam seljak. Ja to slukom.

16. Preko Gorice samo pređi.

17. ma super je sa maslinama ja kupim one od 2 km i traje mjesec i po

18. Sta stavljas brate, luk i tunjevinu? Tomato?

19. E'o dobih jedan plus. Računaću da je njegov tako da sad odoh da radim ono što treba da radim dok se prepucavam sa ovim blijedim crncima.

EDIT: 2 plusa*

20. dao sam ti ja 2 plusa i krno jean minus

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.