Vukajlija Uefa fantasy football 2013-14

1. Ovo radi na principu istom kao što je Fantazi Premier Liga, koji već igramo na sajtu.

Imate 100 milki da kupite 15 igrača iz LŠ.

KOD U PVT

Dakle udjete na Uefin sajt u gornjem dijelu stranice piše games. Kliknite na to otvoriće vam se Fantazi opcija LŠ i LE, kliknite play now na LŠ, napravite tim, napišite prijavu i dobićete kod u pvt :)

Imate čak i savjetnika za tim, kada ga budete pravili u gornjem lijevom uglu.

2. дај код, играли смо и прошле године, да знате да сајт багује најстрашније. ја рецимо нисам могао да изменим тим након групне фазе.

3. Код и мени, немој да стављаш овако да сви виде.

Ја сам био шампион пре две године ако се не варам! Претпрошле не знам ко је био, као и пре тога...

4. Тек сад видим наслов. Ово је Сизн 3 ли четри колико се игра ово овде, дечаче!

5. Pa jebemu mater, okle ja da znam ?

6. BIĆE PROMIJENJEN TAKO MI KRSTA

7. Igram se i ja! Davaj kod.

8. Нек пошаље неко ко има ако Шека није ту - а изгледа да није.

9. Priključio se, tim Sto vampira, kao i na Premijeru.

10. Meni se razjebalo nešto da se zna, tako da mi je tim Nenadjebivi, onaj numem da uključim

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.