Goruće pitanje - ŽENE

1. sunce ti, kakva tema...

2. hahah
    ajakse, ako nastaviš tako o ženama, uštedećeš i za stan, što je super realno.

3. Kurac je Gospodin za pičku sa veliko g

4. ribo,oces pare?...a kako bi volela plavo oko jedno,plavo oko drugo?

5. Ja od svoje 7 godine drkam, na početku na žene al izvuko sam se oko 15e i počeo na bilo šta što vidim u kupatilu fen, veš mašinu, četku al opet me kopka ponekad ženska pička prava al se branim i štedim kintu.
    Ove godine nisam ni jednoj ribi ni piće platio i kupio sam novi Ajfon S4 i ponekad bacim na njega

6. To što ima manje žena je samo još jedno od znamenja degradacije Vuke... Mene lično nekako sve smorilo, nemam inspiracije da pišem, ocenjujem, komentarišem, ništa.. Napišem poneki post na forumu i to je to.

7. Žene su se odvajkada spaljivale na lomači.

8. ma super su zene,nego treba se znati da vise vole kurac nego mi picku i tako i postupati...znaci nema placanja,kucko

9. ''jebes ta sranja ribe vise vole kurac nego mi picku,al mnogi su naivni pa ne shvataju''- Punjač

10. ''jebes ta sranja ribe vise vole kurac nego mi picku,al mnogi su naivni pa ne shvataju''- Punjač

upravo matori,u pravu je taj majmun sto je to izjavio xd

11. Bože, gde su se izgubili šansonjeri tipa Dragan Stojnić? Pitam ja vas.
    http://www.youtube.com/watch?v=hZnSk-BT7TE

12. Secretary: How do you write women so well?
    Melvin Udall: I think of a man, and I take away reason and accountability.

toliko

lično ne poznajem tol'ko žene šaznam, čudna su to bića

13. tebi skor otiš'o u kurac, pa moraš da se samoreklamiraš?

14. nije to moja defka, sine srbin mi poslo na mobilni da je postavim, hahah i pito me ''je li, jel oće neko kurca tamo'' haha

15. Пошто су сад курве?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.