Goruće pitanje - ŽENE

1. meni nudila neka ciganka usluge na autoputu, soma ipo pušenje dva snošaj

2. 5 зајечараца код домова.

3. jbg nećkao sam se i naiđe neki baja kamionžija

4. mene i druga skoro istuko tranvestit na kaćkoj petlji, tražio nam debil 2000 za pušenje samo ko da je adriana lima, mi ga smarali da nam da za 1500 on se iznerviro počo da se dere ''ma palite preko kod hladnjače tamo imate ciganke za 500 da jebete''. Al kurac i te ciganke traže skoro isto samo što više smrde

5. Боктејебо ал мене деру онда!

6. Zavisi koje.
    Svaka žena košta, a ja više ne padam na te fore.
    Uvek u džepu 100 eura i 2 hiljade, ali mi ne pada na pamet da platim piće, trošim kredit, platim večeru, vodim u zoo vrt ili da puknem 10 evra na rashodovanu pičku.
    Drkam i štekam pare, valjda će i pičku zameniti nešto bolje

7. Jadan muškarac koji plaća da bi jebao.

8. ne bi imo nikad androida da sam naivan ko većina likova da nasedam na ženske fore da im platim piće...a onda odu kući i drkaju jazavca na đovaka i tako te slične drogeraše

9. Ево мало да развеселимо тему! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=dM88quxuF0U

10. Jel ti krivo što ti niko ne nudi pare?

11. svi plaćaju, medvjediću, mlada si pa ne znaš...samo ima slepaca koji ne mogu da jebu ni ako plate...onda dođu na vukajliju da sami sebe ubede da im i ne treba...

12. Ne moraš da plaćaš, to je glupost.

13. žene, jeste vrele?

14. Може се увијек наћи нешто за спавање, само не треба пуно бирати и очекивати Адријане Лиме и шта ти ја знам да ће пристати на такво нешто. Онако, наћи неку просјечну дјевојку, тога увијек има.

15. U normalnim zemljama žena mora da radi da bi zaradila za sebe i da sama dete gaji kad kupi spermu.
    Sperma je traženija od leba u Švedskoj dok su muškarci uglavnom pederi a standard cveta i svima lepo.
    Ali njihove žene znaju da cene kurac

16. Sperma je traženija od leba u Švedskoj dok su muškarci uglavnom pederi a standard cveta i svima lepo.

Uzmu te za papire, pojebu i šutnu, ti posle kukaš da vidiš decu jer si se zaljubio, a ona samo kaže - ja tog gospodina iz albanije nisam nikad videla u životu...

17. Znači, dobre pare mogu da se uzmu u Švedskoj...?

18. šta se smeješ, znam čoveka :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.