Goruće pitanje - ŽENE

1. Mici jel to nešto na moj račun?
    Ja u džepu držim Ajfon, večero sam picu koju sam od svojih para naručio, 2 litra koce popio. Keva kuva grašak ali me to ne zanima jer imam svoje pare koje nisam zaradio cenjkajući se preko pičke.
    Meni riba ne treba

2. Ja u džepu držim Ajfon, večero sam picu koju sam od svojih para naručio, 2 litra koce popio.

Ti bre znaš zašto živiš! Aj se menjamo!

3. Keva kuva grašak ali me to ne zanima

haha

4. Ja u džepu držim Ajfon, večero sam picu koju sam od svojih para naručio, 2 litra koce popio. Keva kuva grašak ali me to ne zanima jer imam svoje pare koje nisam zaradio cenjkajući se preko pičke.
    Meni riba ne treba

Еее, благо теби...

5. Meni riba ne treba

lol

6. šta se smeješ, znam čoveka :)

ma svi mi znamo bar po jednog takvog...
    ja se setila jednog, pa mi smešno.

7. Ti bre znaš zašto živiš! Aj se menjamo!

Pa da ja budem žena i da mi curi krv po gaćama svaki mesec, ne hvala

8. trenutno mi je burazer tamo, našao mu gazda neku "našu" za 300 evra mesečno da joj plaća za neregistrovanu bračnu zajednicu... a pre par godina mi čovek plakao kroz pola Nemačke kako mu "švecka kurva ne da ni decu da vidi, a bilo joj dobro dok je budila komšije vrištanjem"...

9. Шта си ти овом сликовницом покушао да објасниш?

10. Sad sam u nedoumici...pederi uglavnom vole žene...ništa mi nije jasno.

11. Ko spaljuje žene, spaljivaće i ljude!

12. Iz nove vlade prvo bi jebo Franju Udovičića, malog Krstića pa tek onda Zoranu a NISAM GEJ.
    Pa vi vidite devalvaciju pičke.
    Nema kvaliteta, a držite cenu

13. Pička nema cenu, sve najbolje stvari u životu su besplatne...

14. meni dever oženjen tamo, svaki put kad pisne ona mu ponudi najlon kesu da spakuje gaće i četkicu za zube...sin mu ne govori srpski i kad tata vikne na njega mali se požali majci " ja ga ne razumem, ima čudan akcenat"...

15. ау које кочење последњих пар страна

16. Meni riba ne treba

Iz nove vlade prvo bi jebo Franju Udovičića, malog Krstića

NISAM GEJ

Ajaxe? :D

17. Ja se kidam od smeha. Genijalna tema.

18. A šta ono beše tema?

19. pitaju se što nema žena na vuki...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.