Goruće pitanje - ŽENE

1. FAIL poster Rajderu, nije bila mrtva pa da bude nekrofilija

Meni nikad nisu pričali Snežanu i 7 patuljaka... :(

2. A keva ti izgleda kao divna žena.

3. Dobro ne izgleda baš, ali da ti nije čitala Snežanu prosto neverovatno.

4. Глупо је прозивати људе за кеву. Од толико његових говњивих особина ти се уватиш за кеву...

5. Dobro, de.

Šta je bilo, kaci bio klinjo nisi imao koga da platiš da ti čita to?

6. Šta je bilo, kaci bio klinjo nisi imao koga da platiš da ti čita to?

Ako te baš interesuje i nisam imao lepo detinjstvo...al pošto hladiš glavu malo, priču ću ostaviti za drugi put...

7. Тел ми ол абаут ит плиз

8. Muškarci, nije valjda da vi svoju muškost definišete i merite prema tome koliko zaradjujete? Koliko je sudbina žena oko vas u vašim rukama? Poslušna žena je i dobra žena? Plašite se da gubite svoju ulogu ukoliko ta “moć”, da se odlučuje i zaradjuje, predje u naše ruke ili se podeli na ravne časti? Mislite, gubite svoju ulogu?

Ako vas to jedino čini muškarcima, nije ni čudo što se toliko plašite jakih žena…

9. Тел ми ол абаут ит плиз

Kad dođem u BG, viči me, pa ću rado da ti pojasnim to, a i još neke stvari... a ne da laprdaš ovako... Jaka si mi ti mustra...

10. Tibor je uspeo s temom. Zene se jesu vratile na sajt. Jes da su malo nadrkane, al nista cudno.

11. Sve što ti ribo kažeš povodom žena i para se ne računa jer ti je nadimak seksplenejšn. A ti opušteno, doću ja u BB nekad, pa ćemo se ispričamo.

12. A ako S_explanation_S dodje u Bg nek se javi da se ispričamo ;) ;) ;)

13. @Kacamak
    Da, jer je seks sramota, nesto u cemu zene ne uzivaju, ne interesuje ih i koriste ga samo da bi dobile nesto trece od muskaraca?

14. Kako Tibor lepo govori srpski kad treba sexplanation da mu objasnjava o seksu

15. Ко си и што се примаш толико?

16. @Kacamak
    Da, jer je seks sramota, nesto u cemu zene ne uzivaju, ne interesuje ih i koriste ga samo da bi dobile nesto trece od muskaraca?

Apsolutno.

17. išo sam kod logopeda da eliminišem ono sz

18. mozda je antifa kucka

19. Tibor naprasno postade i Beograđanin!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.