Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
sram te bilo, stidis se svog identiteta
ja sam samo vagabundo
trenutak szam u poseti kum gabor mihaljčik na šiš klompož
ULOGOVO SE MLADJI BRAT SA PROFILA LOLOLO
Ovaj što živi u Švecke?
Ako vas to jedino čini muškarcima, nije ni čudo što se toliko plašite jakih žena…
pre 15 minuta
Ево ја ћу ти одговорим кад видим да неће нико...
То колико зарађујемо утиче на мушкост наравно, али и како зарађујемо уз то. Између осталог, да не набрајам све...
Послушна жена није самим тим и добра жена, то је само један критерујум.
Мушкарац своју улогу никада неће изгубити и не плашимо се тога. И ко зарађује уопште нема "моћ" већ је магаре.
šta je švecke natnat
Ne seri Rajderu još ti sline cure iz nosa.
Pa sad da ti objašnjavam...Što nisi pratio svoju temu?
Odoh da spavam.
ne znam sve me ovo zbunjuje
plašim se za svoju sigurnost
Е, свака част Тибору и Ајаксу, дали су теми нову димензију...
čobi
natnat
А рајдер издао свој пол и брани страну мушкараца ОПААААА
Tibore kolko naplacujes ugradnju parketa po kvadratu?
Iskreno od kad Rockangel nije više aktivna ovaj sajt nema više smisla, kao i moj život bez nje! zna ona da sam oduvek bio smrtno, da ne kažem fatalno zaljubljen u nju... volim vas!
zavisi koje drvo treba towi
bukovo 200 euro na metar kvadratan, hrast 300
ako nešto zajebe dobije itison fraj
Imam dve sobe. Jedna ima 12, a druga 15 kvadrata. Je l moze sve skupa za 100 jura pa da pravimo dil? Da zaradis i neku kintu od Vukajlije.
Meni se čini da je bar sedamdeset posto muškarčića koji pišu ovde pre nekih par godina saznalo da devojčice u stvari nemaju pišu kao oni. I onda su se zgranuli!!! Ali to nije čudno, i ja sam se zgranuo svojevremeno. Samo tad nije bilo Interneta da svoju zbunjenost podelim sa drugima, morao sam u sebi tu traumu da preguram.
Meni se čini da je bar sedamdeset posto muškarčića koji pišu ovde pre nekih par godina saznalo da devojčice u stvari nemaju pišu kao oni.
Seres. Kako onda vrse nuzdu, pitam ja tebe?
Умишљање да и други људи имају исте симптоме као и ти је болест. Стручна помоћ неопхода.