ja nisam samohrana majka, sa mužem po pola
zaradila za kuću. od plate. radim posao koji teško
mogu da rade muškarci, bar nikad nisam videla da
su upisali taj smer u školi. a i nemaju petlju to da
rade.
stekla nekretninu rintajući u porodilištu, porađala nekad i šizofreničarke od kojih sam umela da
dobijem batine...radila bez prava na štrajk, na božić
ili novu godinu...plakala zbog mrtvorođenih i
radovala se teško začetim...a ti?
To ti nekom ko ne poznaje žene pričaj... Po pola zaradila sa mužem... svaka ti čast na tome što voliš decu i poradjaš takve žene poštujem i mislim da sam se ogrešio kada sam reko da ne radiš ništa.
Samo mrzim kad mi kažu da ne radim više jer ja nemam vremena od rada za bilo šta drugo. Meni su ruke pune žuljeva a pluća cementa.
Ja osim Ajfona i ove Alfe 147 koju ću pazariti nemam ništa zbog čega bi se radovo... Neću da dam da mi neka neradnica troši novce...
Морао сам да се укључим јер је и овде почело са тим патетисањем о људским квалитетима и да се новцем ништа не купује. Тема је скренула у потпуно други правац.
Прочитајте први пост. Проблем је недостатак, тј. недовољан број женских чланова на форуму.
pampers je bakteriološki neispravan, jel veruješ da sam moju decu povijala samo u pamučne iz straha od kandide?
al moja deca ooodaaavno ne nose pelene...
Samo mrzim kad mi kažu da ne radim više jer ja nemam vremena od rada za bilo šta drugo. Meni su ruke pune žuljeva a pluća cementa.
aaa toooo jeee...tebe neko podprckuje da ne radiš dovoljno? a danas nema pičaka koje hoće nekog sa žuljevima i koje su skromne i zadovoljne sa sirotinjom koju doneseš sa građevine? što tako odma' nisi napisao...
pa tebi nisu žene problem, ti si problem, dečko...
Bre, kosmo, šta se objašnjavaš sa detetom od osamnajs? Šta kome mora neko da se pravda kako je (i da li je) zaradio nešto ili nasledio, ukrao, stvorio?
Taj zadojeni šovinizam u mladim, ogorčenim muškarcima (koji su to samo biološki, pravi muškarci su druga fela) ne može preko postova da se izleči.
Ti si prava, kvalitetna osoba, koja je svesna sebe, svog života, uspona i padova. Ti si ona koja je bitna (ovde misim na sve žene). Drugi mogu da misle šta hoće, njihova stvar. :)
Dube, prijatelju moj, ovaj avatar mi je Bob Živković lično i personalno nacrtao i poklonio. :)
Stoga, pošto ga obožavam, ne menjam ovu sličicu :) Mada, stvarno deluje smešno uz ovaj tekst.
A to-ako sam vedra, ne znači da sam glupa; ako sam tiha, ne znači da nemam svoj stav; ako sam nekonfliktna osoba, ne znači da nemam šta da kažem. :*
pseto (za ime sveta, kako moram da te oslovljavam),
mogao bi i da se malo prosvetliš i postaneš gospodin čoek, pa da se uključiš u diskusiju onako, normalno, bez upotrebe takvih budalastih i detinjastih prostoća od rečnika.
Neam pojma koja je ta Kandićka, zato mi život lep.
Stigli pravi trolovi.
Mislimo mi na vas.
http://www.arn.lv/xml/10713/big/10713.jpg
zajebavajte se vi, al taj fairy je stvarno super, vredi svaki dinar...
Kozmo, ja sam mrtav ozbiljan.
i ja isto...i hvala muškarcu koji ga je izmislio. ako je u pitanju muškarac. da znaš kako mi je spasio ruke...
Ma da, valja ti poslije pelene previjati.
da. a i ne prave više ni kreme za ruke ko što je bila atrix i 48...ovo nivea čisto sranje...
zaradila za kuću. od plate. radim posao koji teško
mogu da rade muškarci, bar nikad nisam videla da
su upisali taj smer u školi. a i nemaju petlju to da
rade.
stekla nekretninu rintajući u porodilištu, porađala nekad i šizofreničarke od kojih sam umela da
dobijem batine...radila bez prava na štrajk, na božić
ili novu godinu...plakala zbog mrtvorođenih i
radovala se teško začetim...a ti?
To ti nekom ko ne poznaje žene pričaj... Po pola zaradila sa mužem... svaka ti čast na tome što voliš decu i poradjaš takve žene poštujem i mislim da sam se ogrešio kada sam reko da ne radiš ništa.
Ja osim Ajfona i ove Alfe 147 koju ću pazariti nemam ništa zbog čega bi se radovo... Neću da dam da mi neka neradnica troši novce...
Ajde, nisu više devedesete, pa da se moraju prati pamučne, na ruke, jer nema struje.
Tu je Pampers.
Морао сам да се укључим јер је и овде почело са тим патетисањем о људским квалитетима и да се новцем ништа не купује. Тема је скренула у потпуно други правац.
Прочитајте први пост. Проблем је недостатак, тј. недовољан број женских чланова на форуму.
http://vukajlija.com/forum/teme/55993-goruce-pitanje-zene
Колико видим по овој теми, има их поприлично на форуму.
Доласком Фендера на тему, ово већ постаје фестивал троловања.
Ма важно је да ти не тролујеш.
pampers je bakteriološki neispravan, jel veruješ da sam moju decu povijala samo u pamučne iz straha od kandide?
al moja deca ooodaaavno ne nose pelene...
aaa toooo jeee...tebe neko podprckuje da ne radiš dovoljno? a danas nema pičaka koje hoće nekog sa žuljevima i koje su skromne i zadovoljne sa sirotinjom koju doneseš sa građevine? što tako odma' nisi napisao...
pa tebi nisu žene problem, ti si problem, dečko...
Pa kad nisi učio čkolu.
Pa šta i da je učio, pa završio nešto čega ima pun kurac?
Opet bi završio na građevini.
Bre, kosmo, šta se objašnjavaš sa detetom od osamnajs? Šta kome mora neko da se pravda kako je (i da li je) zaradio nešto ili nasledio, ukrao, stvorio?
Taj zadojeni šovinizam u mladim, ogorčenim muškarcima (koji su to samo biološki, pravi muškarci su druga fela) ne može preko postova da se izleči.
Ti si prava, kvalitetna osoba, koja je svesna sebe, svog života, uspona i padova. Ti si ona koja je bitna (ovde misim na sve žene). Drugi mogu da misle šta hoće, njihova stvar. :)
Inače, meni je Veniš najbolji izum ever :))
Gogo, i to sve uz stav sa avatara? :D
Ja od hemikalija priznajem samo Axel Sgrasso.
Juhuhuhuhu, idi u kurac...jel ti Nataša Kandič majka ili tetka?
Dube, prijatelju moj, ovaj avatar mi je Bob Živković lično i personalno nacrtao i poklonio. :)
Stoga, pošto ga obožavam, ne menjam ovu sličicu :) Mada, stvarno deluje smešno uz ovaj tekst.
A to-ako sam vedra, ne znači da sam glupa; ako sam tiha, ne znači da nemam svoj stav; ako sam nekonfliktna osoba, ne znači da nemam šta da kažem. :*
Nemam kola, al imam Stilovku motorku, ko 2 ajfona.
pseto (za ime sveta, kako moram da te oslovljavam),
mogao bi i da se malo prosvetliš i postaneš gospodin čoek, pa da se uključiš u diskusiju onako, normalno, bez upotrebe takvih budalastih i detinjastih prostoća od rečnika.
Neam pojma koja je ta Kandićka, zato mi život lep.